Topalkov zet je bogati biznismen, a pre ulaska u ovu familiju imao je burnu vezu s voditeljkom: Ona htela sve da ih tuži

Helena Topalović, ćerka našeg popularnog pevača Topalka živi svoju bajku, a svojevremeno se pričalo da je rasturila brak bogatom biznismenu, evo ko je on

Celebrities
09:29h
Topalkov zet je bogati biznismen, a pre ulaska u ovu familiju imao je burnu vezu s voditeljkom: Ona htela sve da ih tuži
Foto: Printscreen/instagram

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, 2021. godine se udala za Dragana Aleksića. U tajnosti su izgovorili sudbonosno "da" , što je očigledno njihov manir, jer iako su godinama u ljubavi, ne vole mnogo da se eksponiraju u javnosti, a zanimljivo je da Helena nijednom nije pokazala lice svog supruga.

Ipak, kako je portal „24sedam“ pisao, javnost je saznala da je Dragan bogati biznismen koji u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova. Stoga i ne čudi što supružnici često borave na egzotičnim destinacijama.

Helena Topalović
foto: Printscreen/instagram

Pre nego što se oženio Helenom, Aleksić je bio u braku sa poznatom voditeljkom Jelenom Dimitrijević sa kojom ima i dete. Svojevremeno je Jelena izjavila da sa bivšim suprugom nije u dobrim odnosima, te je potkačila i ljubavni par.

„Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog deteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom“, rekla je ona tada.

Tom prilikom je objasnila i šta misli o tome što se Dragan ponovo oženio.

„Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane“, zaključila je voditeljka.

Prošle godine Dragan se ponovo ostvario u ulozi oca kada je sa Helenom dobio ćerku kojoj su dali ime Dominika.

Ime latinskog porekla (lat. dominus - gospodar, gospodin), varijanta je imena Dominik. Poznato je po svetom Dominiku, osnivaču dominikanskog reda (13. vek). Često se koristi za decu koja su rođena u nedelju. Reč "dominus" upotrebljena je u još u drevnom Rimu i koristila se za gospodara ili vlasnika robova. U kasnijim vremenima, Rimokatolička crkva koristi "Dominus" kao naziv za Boga.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs