GLASAJTE

ĆERKE POZNATIH LIČNOSTI PROVOKATIVNIM FOTOGRAFIJAMA PRAVE HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Koja je najzgodnija? (ANKETA)

Želimo da čujemo vaše mišljenje!

Star look
18:20h Autor:
ĆERKE POZNATIH LIČNOSTI PROVOKATIVNIM FOTOGRAFIJAMA PRAVE HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Koja je najzgodnija? (ANKETA)
Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic/helena_topalovic/unacolic

Ćerke naših poznatih pevača i biznismena sa pratiocima na društvenim mrežama često dele fotografije, a neretko su one prilično provokativne. Samo jednom objavom uspeju da skupe veliki broj lajkova i pozitivnih komentara.

A kako i ne bi kada izgledaju odlično. Ne zna se koja je lepša, a mi pitamo vas koja ipak zaslužuje prvo mesto?

Zahvaljujući internet eri, neke od njih su uspele da nadmaše i svoje roditelje i postanu popularnije.

Helena Topalović

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka često uživa na luksuznim destinacijama sa svojim suprugom za koga se udala prošle godine.

Pored putovanja, omiljena aktivnost su joj izlasci pa se na njenom profilu mogu naći i fotografije iz prestoničkih klubova.

Una Čolić

Ćerka pevača Zdravka Čolića, Una Čolić vrlo je aktivna na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu. Njene fotografije izazivaju lavinu komentara, a čini se da ona uživa u svoj toj pažnji.

Naslednica muzičke legende, voli da se hvali luksuznim životom i redovno informiše pratioce na kojoj novoj destinaciji se nalazi. Njen profil na Instagramu prepun je fotografija sa putovanja, kao i iz noćnog provoda, a neretko su one provokativne.

Đina Džinović

Od kada se pojavila u javnosti, ćerka čuvenog pevača intrigira svakom svojom objavom.

Haris i Melina Džinović svoj porodični mir dugo su čuvali od radoznalih pogleda, a javnost do nedavno nije imala prilike da upozna njihovu decu. Ipak, osamnaestogodišnja Đina odlučila je da je trenutak da se predstavi javnosti, otvorila je društvene mreže i postala prava tinejdž zvezda na "Instagramu" i "TikToku".

Ema Cepter

Usvojena ćerka Filipa i Madlene Cepter, Ema, svojim roditeljima ulepšala je život od dana kada su je prvi put ugledali.

‒ U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je Madlena svojevremeno.

Ema, koja danas ima dvadeset jednu godinu izrasla je u pravu lepoticu. Život u Londonu živi tajanstveno, a studije psihologije uspešno privodi kraju.

Sanja Džajić

Ćerka legende srpskog fudbala, Dragana Džajića, Sanja je majka dvoje dece. Uprkos toj činjenici ona izgleda fenomenalno.

- Što se tiče linije i ishrane, neko sam ko mnogo voli da jede, a otežavajuća okolnost je to što količinski mogu da pojedem kao prosečan muškarac, tako da je u mom slučaju održavanje kilaže donedavno bio veliki napor i izazov. Ono čime mogu da se pohvalim je vojnički režim i karakter. Mislim da sam to nasledila od oca - otkrila je Sanja jednom prilikom.

A sad želimo da čujemo vaše mišljenje. Koja dama zaslužuje titulu najzgodnije?

Glasajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs