Slavni pevač (81) zbog straha od starosti našao 44 godine mlađu i dobio sina: Kažu da nema bizarnijeg u krevetu od njega

Slavni pevač je usled straha od starosti upoznao 44 godine mlađu i sa njom dobio sina.

Vip roditelji
10:38h Autor:
Slavni pevač (81) zbog straha od starosti našao 44 godine mlađu i dobio sina: Kažu da nema bizarnijeg u krevetu od njega
Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čuveni frontmena Rolingstonsa Mik Džeger, uslikan je kako provodi kvalitetno vreme sa svojim sinom Deveroom, u Parizu na Olimpijskim igrama.

Ovaj legendarni pevač, koji je u petak napunio 81 godinu, izgledao je dobro raspoloženo dok je prisustvovao Olimpijskim igrama i gledao mačevanje u Gran Paleu.

Mik Džeger
foto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Izgledao je zaokupljen borbenim sportom koji uključuje borbu mačevima, koje se odvijao ispred njega.

Pridružio mu se sin Devero (8), kojeg deli sa svojom devojkom Melani Hemrik (37).

U jednom trenutku, Mik je primećen kako se naginje ka svom detetu, verovatno da bi komentarisao šta se dešava. Drugi snimak ga je pokazao kako se vedro osmehuje u njegovom pravcu.

Mik Džeger
foto: Franck FIFE / AFP / Profimedia

Mik ima osmoro dece i otac je Karis, 53 (od Marše Hant); Džejd, 52 (sa Bjankom Džeger); Lizi, 40, Džejms, 38, Džordžija Mej, 32, i Gabrijel, 26 (sa Džeri Hol); Lukas, 24 ( sa Lučijana Gimenez Morad) i Devero 8, sa svojim sadašnjom devojkom.

Pevačeva devojka Melani, ranije ove nedelje je podelila slatku rođendansku čestitku.

Bivša baletska igračica, 37, objavila je niz porodičnih snimaka kako bi proslavila pevačev poseban dan, pozirajući pored njihovog osmogodišnjeg sina Deveroa.

'Srećan rođendan dušo!! Volimo te", napisala je ona na svom Instagram profilu.

Ono što intrigira javnost još više od njegove muzike jeste njegov ljubavni život koji je pravi put zanimljivosti.

Mik je pronašao svoju saputnicu u mladoj i talentovanoj balerini, Melani Hemrik. Njihova veza, koja je započela 2014. godine, izazvala je mnogo polemika i kritika zbog značajne razlike u godinama(44), ali oboje su odlučili ne pridavati pažnju javnim osudama.

Mik Džeger
foto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njihova neobična veza neprestano intrigira javnost, a činjenica da se retko pojavljuju zajedno u javnosti samo povećava misteriju oko njihove ljubavi. Melani, balerina od 36 godina, značajno je mlađa od većine Džegerove dece, a zanimljivo je da Mik uživa u ulozi pradede.

"Nekima se čini da bi trebao usporiti tempo života, jer ima praunuke i unuke koji ne žele da ih zovu dedom, a on se ponovo opredelio da čeka bebu. Ali to je Mik, on se jednostavno boji starenja. Njegova neumorna strast prema životu i želja da iskoristi svaki trenutak čine ga onim što jeste", otkrio je blizak prijatelj ovog legendarnog umetnika.

Mik Džeger je svojim ljubavnim avanturama često intrigirao javnost. Tako je kratko bio u vezi s poznatom glumicom Anđelinom Džoli. Brojne žene su otkrile da je Mik pravi "divljak" u krevetu, preferirajući strastvene i neustrašive seksualne igre, terajući žene da poštuju njegova bizarna pravila.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Naime, Mik i Melani hrabro su zakoračili u svet otvorenih veza, te su istupili iz ustaljenih okvira ljubavnih odnosa, omogućivši jedno drugom slobodu da istraže različite puteve.

Njegova osećajnost i brižnost se ogledaju i u finansijskoj podršci koju pruža Melani, obezbeđujući joj 15 hiljada dolara mesečno za troškove čuvanja njihovog sina. Mik je odlučio da odgovorno snosi sve troškove njihovog sina do njegovog 18. rođendana, uključujući obrazovanje, čime potvrđuje svoju predanost i brigu prema porodici koju voli.

Sa svakim od svoje dece neguje posebnu vezu, bilo da je reč o talentovanoj dizajnerki nakita, Džejd Šenu, ili o prelepim ćerkama i sinovima koje je dobio iz prethodnih brakova.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs