Sofija je pod hitno zahtevala da se njen brat ukloni sa njene svadbe: Razlog ne može biti više bizaran

Ispovest dečaka Borisa koga je sestra izbacila sa svoje svadbe iz bizarnog razloga.

Lifestyle
Autor:
Sofija je pod hitno zahtevala da se njen brat ukloni sa njene svadbe: Razlog ne može biti više bizaran
Foto: Grapheast / Alamy / Profimedia

Petnaestogodišnji brat jedne mlade tvrdi da je bio izopšten sa sestrinog venčanja jer su ona i njihova majka doživele nervni slom zbog toga što su njegove štake bile vidljive na porodičnim fotografijama.

Dvadesetdvogodišnja mlada po imenu Sofija, koja se kontroverzno ponela, nije pokazala mnogo saosećanja prema svom mlađem bratu Borisu, koji živi sa blagim oblikom cerebralne paralize, koji je nedavno napisao na Reditu da je zbog toga "imao veoma loš dan", prenosi "Njujork post".

"Bolele su me noge i ravnoteža mi je bila užasna", napisao je. "Iako sam planirao da koristim svoj crni štap, na kraju sam morao da koristim štake koje su plave. Mislio sam da će to biti u redu (jer koga bi to zanimalo?)."

Invalid
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Međutim, umesto toplog zagrljaja kada su došli na venčanje, "delovala je veoma uvređeno" što nije koristio štap koji bi se bolje slagao sa bojama — brinula se da će mu plave štake "pokvariti šemu boja" — i rekla mu je da ostane udaljen i da sedi tokom celog venčanja.

Iako je Boris bio primoran da "se jako oslanja na štake za ravnotežu“, ona se ipak "žalila našoj mami ljutitim tonom" da on "uništava" fotografije.

"Rekao sam joj da se sabere. Tada je preklinjala našu mamu da mi kaže da ne budem na porodičnim fotografijama“, napisao je Boris.

Muškarac, Dečko, Tužan
foto: Shutterstock

"Bio sam siguran da će moja mama primetiti koliko je to smešno, ali mama je stala na sestrinu stranu i rekla mi da tehnički gledano kvarim temu."

Nakon toga je usledila strašna svađa između njih troje, pre nego što su stvari postale još gore. Sofijina šminka se pokvarila od suza zbog "ružnih plavih štaka" na fotografijama — a Borisova majka ga je poslala kući.

Mlada
foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

"Nisam mogao da verujem da moja sestra plače zbog tako glupe stvari", napisao je Boris, jedini dečak među sedam sestara.

"Nisam smeo da ostanem na ručku, niti da prisustvujem torti… Cela porodica mi govori: "to je njen poseban dan" i da sam ga upropastio jer sam napravio scenu."

Tužan muškarac
foto: Shutterstock

Van porodice, mišljenja su bila drugačija na internetu.

"Tvoja porodica je gomila idiota. Oni tebi duguju izvinjenje", napisao je jedan komentator.

"Dan venčanja je dan ljubavi, gde je ljubav u ovome?" dodao je drugi.

"Tvoja sestra je napravila scenu zbog tako glupe stvari", napisao je treći. "Onda su te izbacili sa celog događaja jer je ona bila smešna. Svi će saznati da te tvoja porodica izbacila sa venčanja zbog tvoje invalidnosti koju ne možeš da kontrolišeš!"

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs