Svekrva mi zabranjuje belu venčanicu,kaže nisam čista: Pred svekrom mi podigla suknju da ga uveri, a onda sam je zgazila

Prenosimo vam ispovest jedne mlade, koja je doživela veliku neprijatnost sa svekrvom oko venčanice, zbog čega više ne priča sa njom.

Porodica
Autor:
Svekrva mi zabranjuje belu venčanicu,kaže nisam čista: Pred svekrom mi podigla suknju da ga uveri, a onda sam je zgazila
Foto: Shutterstock

Jedna mlada je oštro kritikovala svoju buduću svekrvu zbog toga što joj je "zabranila" da nosi belu venčanicu na sopstvenom venčanju jer "nije čista".

Tridesetdvogodišnjakinja je saznala da je trudna s bivšim dečkom, ali on nije želeo da bude otac i ostavio ju je bez ikakvog razmišljanja.

Bez mesta za stanovanje, kolega joj je ponudio da živi kod njega dok ne pronađe rešenje, prihvati situaciju i stane na noge. Počela je da razvija odnos sa sinom svog kolege - on ju je vodio na lekarske preglede, pomagao joj tokom jutarnjih mučnina i bio uz nju kada je morala da se isplače.

Trudnica
foto: Chris Rout / Alamy / Profimedia

Nedugo zatim, počela je da se zabavlja sa sinom svog kolege, ali njegovi roditelji nisu bili zadovoljni zbog toga. Na Reditu je napisala: "Moja svekrva bi često davala zajedljive i nepristojne komentare o mojoj težini i govorila kako bi volela da je njen sin "pronašao nekoga ko bi sačekao da zasnuje porodicu s njim."

"Za sve namere i svrhe, moj sin je njegov. Moj verenik je jedini otac koga moj sin poznaje. Moj tast bi znao da kaže nešto poput: 'Da sam hteo da se moj sin zabavlja s tobom, upoznao bih vas ranije.' Ja bih to jednostavno ignorisala i fokusirala se na to da budem što zdravija za svoju bebu."

Par
foto: Blue Jean Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Godinu dana nakon što je rodila sina, ona i njen verenik su objavili da čekaju devojčicu. Međutim, ni ovo nisu dobro prihvatili njegovi roditelji, kojima se nije dopadala ideja da njihov sin ima dete pre braka.

Kako bi pokušali da udovolje njegovim roditeljima, počeli su da planiraju venčanje. Međutim, tada je njegova majka počela još više da pokazuje svoju mržnju. Žena je objasnila: "Rekla mi je da ne bi trebalo da nosim belu haljinu jer nisam 'čista'. Kazala je da nije 'ispravno' da nosim belo jer sam imala decu van braka... a ova žena se udala pet godina nakon što je rodila troje dece. Nosila je belo", istakla je mlada problem u vezi sa svekrvom koju smatra licemrnom.

"Išla je toliko daleko da naglasi kako nisam čista, tako što bi podigla moju suknju koju sam nosila tada do vrha, da mi ukaže da sam "nečista", bez obzira na to što mi se video donji veš i to pred svekrom".

tuga, napuštanje, samoća
foto: Shutterstock

"Povisila sam ton da to ne radi, gurnula joj ruku i objasnila joj da nijedna žena iz moje porodice nije bila 'čista' pre nego što se udala, a sve su nosile belo, i da ne pravim tradicionalno venčanje, pa mi 'tradicionalni' aspekti nisu bitni. Poludela je. Nazvala me bludnicom i rekla mi da uništavam "svetost braka".", rekla je mlada u obavji na Reditu.

Na kraju je par odlučio da odloži svoje veliko venčanje kako bi uštedeli novac pre rođenja trećeg deteta. Dodala je: "Odlučili smo da pobegnemo i da samo najbliži budu s nama. I dalje planiram da radim sve što sam planirala za naše venčanje. Nadam se da će moja svekrva mrzeti sve to. Zgazila sam joj dušu ovim, neće ona moći to da istrpi, niti će unuke više da vidi."

Leto, Sunce, Odmor, Uživanje
foto: Shutterstock

U komentarima na njenu objavu, jedan korisnik je napisao: "Zaslužuješ da te tvoji svekar i svekrva bolje tretiraju. Nadam se da će tvoje venčanje biti predivno i da ćeš nastaviti da budeš srećna sa svojim partnerom!" Drugi je dodao: "Nadam se da će tvoje venčanje biti divno i da ćeš biti srećna, a tvojoj svekrvi želim da mrzi svaki deo toga."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs