"Imala sam savršen brak dok se ona nije pojavila na mojim vratima: Ono što mi je pokazala, ostaće mi zauvek urezano"

Nakon što je smatrala da ima savršen brak, pojavila se ona. Onim što joj je pokazala, ostaće joj zauvek urezano zbog čega je potražila pomoć. Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

Lifestyle
Autor:
"Imala sam savršen brak dok se ona nije pojavila na mojim vratima: Ono što mi je pokazala, ostaće mi zauvek urezano"
Foto: Shutterstock

Jedna žena nikada nije mislila da će se njen život pretvoriti u noćnu moru. Nakon 15 godina braka, u kojem je zajedno sa suprugom izgradila porodicu i život, sve je palo u vodu kada je saznala da je muž vara. Kao da to nije bilo dovoljno bolno, ljubavnica je objavila da je trudna i da nosi njegovo dete.

- Imam 42 godine, a moj muž 46. Zajedno imamo sedmogodišnju ćerku i dvanaestogodišnjeg sina. Tokom braka, nikada nisam imala razloga da sumnjam u njega. Kada je počeo da dolazi kasno s posla i češće odlazi na poslovna putovanja, nisam pridavala previše značaja tome. Sve se promenilo jednog dana, kada me je nazvala prijateljica. Videla je mog muža u kafeu sa drugom ženom. U početku nisam želela da verujem, ali kada sam ga suočila sa time, ostao je bez reči. Po izrazu njegovog lica odmah sam znala da je istina - rekla je ona.

Žena, Umor, Telo, Lice, Tuga
foto: Profimedia / Laurent Hamels / PhotoAlto /

Nakon dugih razgovora i suprugovih molbi za oproštaj, odlučila je da mu pruži drugu šansu.

- Mesecima smo radili na našem odnosu i konačno se vraćali na pravi put. Ali, onda je usledio novi šok. Jednog dana, na vratima našeg doma pojavila se ona - ljubavnica mog muža. Bila je vidno trudna. Srce mi je potonulo jer sam odmah znala šta to znači. Sada se suočavam sa najtežom odlukom u životu. Volim svog muža, ali ideja da će imati dete s drugom ženom me razara. Osećam se potpuno izgubljeno - istakla je ova žena.

Trudnica
foto: Shutterstock

Internet savetnica u kolumni pružila joj je smernice.

- Vaš muž vas je povredio i izdao, a sada će njegovi postupci zauvek promeniti vaš život. Rad na vašoj novoj stvarnosti zahteva pažljivo razmatranje. Vi i vaš muž morate imati otvoren i iskren razgovor kako biste rešili svoje probleme - istakla je savetnica.

A šta vi mislite o svemu ovome? Odgovorite u anketi ispod.

Stil/Srećna

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs