"Dobila sam dete na lutriji": Evo zašto je Meg Rajan odlučila da usvoji ćerku i kako je pronašla

Meg Rajan je vrlo emotivno, govorila o svojoj deci na koje je najponosnija.

Vip roditelji
Autor:
"Dobila sam dete na lutriji": Evo zašto je Meg Rajan odlučila da usvoji ćerku i kako je pronašla
Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Meg Rajan primećena je kako uživa u sunčanom danu u šopingu sa svojom ćerkom Dejzi Tru u retkom javnom izlasku u sredu u Njujorku.

Zvezda "Grada anđela" (62) i njena usvojena ćerka Dejzi (20), viđene su kako izlaze iz knjižare zajedno, da bi se potom uputile u jednom butiku.

Glumica koja je nedavno nagrađena na Sarajevskom filmskom festivalu, pokazala je svoje kežual izdanje u belom pamučnom topu, crnim kargo pantalonama i patikama.

Meg Rajan
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored nje odmah bila je i njena ćerka Dejzi, koja je izgledala šik u košulji sa printom leptira, uvučena u plave farmerke sa crnim kaišem.

Meg Rajan je usvojila ćerku, Dejzi Tru Rajan, iz Kine 2006. godine. Odluka da usvoji dete bila je lična i emotivna, a Meg je istakla da je oduvek želela da ima više dece u intervjuu za magazin "Redbuk" iz 2007. prenosi "The Things".

Kao majka biološkog sina Džeka, koji je tada bio tinejdžer, Meg je osećala da je vreme da proširi svoju porodicu. Usvajanje je videla kao prirodan korak ka tome, a njen postupak bio je motivisan željom da pruži ljubav i dom detetu koje je to najviše potrebno.

Meg Rajan
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Meg je istakla za magazin "Glamur" kako je usvajanje promenilo njen život i koliko je zahvalna što ima Dejzi u svom životu. Za nju, usvajanje je bio način da ispuni svoj san o većoj porodici, kao i da pruži detetu priliku za bolji život. Ova odluka bila je vođena ljubavlju i potrebom da se brine o još jednom detetu, bez obzira na biološke veze.

Meg Rajan je istakla za magazin "Pipl", da se njen biološki sin Džek i Dejzi jako dobro slažu i da se neizmerno vole i podržavaju.

"Život je dobar, tako je dobro sa njom u njemu. Ona i Džek se odlično slažu. Svi se lepo uklapamo", istakla je glumica.

Meg Rajan
foto: Profimedia

"Imam dvoje najbolje dece", rekla je. "Oni su urnebesni, pametni, ljubazni, zainteresovani su za druge ljude, radoznali su za svet. Osećam da oboje čine svet malo boljim, i jednostavno se osećam tako ponosna na njih", istakla je bila Meg Rajan u intervjuu iz oktobra 2016.godine.

Meg kaže da u Kini proces usvajanja uključuje sistem lutrije i da joj je Dejzi nasumično dodeljena.

"Ali to je rečeno, ubeđena sam, potpuno uverena da u tome nije bilo ništa slučajno. Ona je ćerka koju treba da imam. Nikada se nisam osećala kao da sam u spasilačkoj misiji ili nečem sličnom. Samo sam stvarno želela bebu; Bila sam na misiji da se povežem sa nekim, a Dejzi i ja smo se u ovo vreme na ovaj način srele. Tako smo kompatibilne. I takođe, način na koji sam dobila Džeka i dejzi ne stvara nikakvu razliku u ljubavi koju osećate."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs