Verila se 5 puta, pravila očajničke poteze da nađe žrtvu da se spasi bede: Sad leči kompleks na jahti od 500 miliona

Za Džefa Bezosa kažu da je Lauren spasio bede, međutim, fotografije pokazuju da on baš uživa sa svojom izabranicom

Celebrities
12:00h Autor:
Verila se 5 puta, pravila očajničke poteze da nađe žrtvu da se spasi bede: Sad leči kompleks na jahti od 500 miliona
Foto: preentscreen/Instagram

Osnivač Amazona, Džef Bezos, i njegova verenica Lauren Sančez nedavno su privukli veliku pažnju medija tokom letnjeg odmora u Italiji. Dok su uživali u čarima Mediterana, posebnu pažnju privukla je upravo Bezosova lepša polovina, Lauren.

Džef Bezos, Džef Bezos i Lauren Sančez
foto: CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZALAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najpoznatiji "ljubavnici" među elitom proveli su nezaboravne trenutke u društvu poznatih ličnosti, uključujući glumca Leonarda Dikaprija, manekenku Vitoriju Ćereti, pevačicu Kejti Peri i njenog partnera, glumca Orlanda Bluma. Ove slavne ličnosti zajedno su istraživale prelepe pejzaže Sardinije, a zvezdana grupa je uživala u luksuzu na Bezosovoj impozantnoj jahti.

Džef Bezos
foto: CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZALAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Izgradnja ove jahte, koja je postala simbol prefinjenog luksuza i bogatstva, koštala je skoro 500 miliona dolara, a njen nastanak zahtevao je pet godina intenzivnog rada. Plovilo je dizajnirano da pruži maksimalan komfor i stil, čineći ga idealnim mestom za odmor elite.

Dok su uživali na jahti i istraživali obalu, Lauren Sančez se istakla svojim elegantnim izgledom. Za ovu priliku odabrala je atraktivnu čipkanu haljinu koja je isticala njenu figuru. Haljina, karakteristična po svojoj mini-dužini, otkrivala je crni bikini ispod, koji je jedva uspevao da obuzda njene obline. Njeno izdanje upotpunjeno je jednostavnom frizurom u stilu konjskog repa, dok su sunčane naočare štitile njene oči od sunca, čineći je pravom ikonom stila.

Lauren Sančez je rođena 19. decembra 1969. godine u Nju Meksiku i odrasla je u skromnim uslovima, u siromaštvu. Međutim, zahvaljujući svojoj ambiciji i upornošću postala američka voditeljka, reporterka i medijska ličnost. Kažu da se nije smirila dok nije upecala bogataša koji će da je spasi bede. Karijeru je započela kao asistentkinja na KCOP-TV u Los Anđelesu, a kasnije je radila kao voditeljka i reporterka u Finiksu, pre nego što je postala deo popularne emisije „Extra“ kao reporterka.

Džef Bezos
foto: Profimedia

Njen profesionalni put nastavio se u Fox Sports Net-u, gde je zaradila još jednu nominaciju za nagradu Emmy kao voditeljka i dopisnica sportskog magazina „Going Deep“. Takođe je bila reporterka za FSN-ov najbolji sportski šou.

Godine 2016, Sančez je osnovala Black Ops Aviation, prvu kompaniju za filmove i produkciju u vlasništvu žena. Danas se fokusira na filmske i televizijske projekte koji joj omogućavaju da koristi svoje veštine kao licencirani pilot aviona i helikoptera, što potvrđuje njenu veliku strast prema avijaciji.

Kada je reč o njenom privatnom životu, Lauren je tokom godina prošla kroz čak pet veridbi. Sa bivšim verenikom Antonijem Gonzalesom ima sina Nika. U avgustu 2005. godine, udala se za Patrika Vajtsela, holivudskog agenta i osnivača kompanije Endeavor, iz čega ima sina Evana i ćerku Elu.

1 / 8 Foto: LA FATA - CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lauren je već tri godine u vezi sa Džefom Bezosom, a nakon što se milijarder 2019. godine razveo od svoje supruge Mekenzi, javno je potvrdio vezu sa 51-godišnjom Lauren, čime su postali jedan od najpraćenijih parova u svetu slavnih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs