BRED PIT I KVENTIN TARANTINO OPET STVARAJU HIT? Nekome će to biti oproštajni film

Oskarom nagrađivani glumac Bred Pit vrlo verovatno će dobiti ulogu za film "Filmski kritičar "(The Movie Critic) za koji je Tarantino naznačio da će biti njegov poslednji.

Galerije
1 / 7 Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema Dedlajn Holivudu, koji je prvi objavio vest, Pit će vrlo verovatno igrati glavnu ulogu u filmu. Predstavnici Pita i Tarantina nisu odmah odgovorili na zahtev za komentar, ali su drugi mediji iz Holivuda koji su u kontaktu sa njima naveli da je vrlo moguće.

Pit (60) je ranije sarađivao sa Tarantinom (takođe 60) na filmovima "Prokletnici" iz 2009. i "Bilo jednom u Holivudu" iz 2019. godine, osvojivši Oskara za sporednu mušku ulogu u drugom filmu.

Bred Pit
foto: HFPA via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Tarantino je više puta tvrdio da će njegov 10. film biti njegov poslednji, navodeći svoje uverenje da legendarni filmski stvaraoci često gube dodir na kraju karijere.

Međutim, takođe je rekao da će nastaviti da piše i režira u drugim oblastima — televiziji, pozorištu i književnosti. Svoj talenat van filma demonstrirao je i u kniževnosti objaviviši 2 knjige: ,,Cinema Speculation" i proširenu verziju romana ,,Bilo jednom u Holivudu".

Kventin Tarantino
foto: AP / Laurent Cipriani

Tarantino je ranije izjavio da je njegov novi film „zasnovan na tipu koji je zaista živeo, ali nikada nije bio slavan, i pisao je filmske kritike za pornografski magazin“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs