SREĆNA VEST

KAKO JE 20 GODINA MLAĐA DANIJELA SMOTALA KVENTINA TARANTINA: Nekadašnji mačo muškarac, danas plače na svaku sitnicu!

Supruga proslavljenog holivudskog reditelja Kventina Tarantina, Danijela je trudna. Srećni par uskoro očekuju drugu dete

Trudnoća
10:17h Autor:
KAKO JE 20 GODINA MLAĐA DANIJELA SMOTALA KVENTINA TARANTINA: Nekadašnji mačo muškarac, danas plače na svaku sitnicu!
Foto: Profimedia

Američki reditelj Kventin Tarantino i njegova supruga pevačica Danijela Pik (38) čekaju drugo dece, prenose strani mediji.

Portparol reditelja potvrdio je trudnoću. Izraelski list prvi je objavio vest da je pevačica u drugom stanju izveštavajući da Danijela treba da se porodi u narednih nekoliko meseci.

Ova srećna vest dolazi dve godine nakon što je par dobio sina Lea u februaru 2020. godine. S obzirom na to da su sinu dali ime Leo, mnogi su uvereni da je Tarantino dao nasledniku ime po svom omiljenom glumcu Leonardu Di Kapriju, ali reditelj je to negirao.

"Svesni smo da će ljudi pretpostaviti da je dobio ime po Leonardu Di Kapriju. Nema ništa loše u tome, ali...dobio je ime po dedi moje supruge, ali i zato što je, u našim srcima mali lavić, rekao je reditelj, a prenosi Page Six.com.

Kventin Tarantino
foto: Profimedia

Kasnije je objasio kako je postao emotivano otkako je postao tata.

"Ako budem previše pričao o tome, već ću početi da plačem. Ne mogu čak ni da vidim njegovo ime napisano na papiriću, a a da ne zaplačem. On je moj mali Leo, mali lav. Jednostavno, kad je on u pitanju, on je najšarmantnije biće koje sam video u životu.

Ljubavna priča Tarantina i 20 godina mlađe Danijele, ćerke izraelskog pevača i tekstopisca Tzvike Pika počela j još 2009. kada se desio sudbonosni susret dok je reditelj promovisao svoj film 'Nemilosrdni gadovi' u Izraelu.

Kventin Tarantino
foto: Profimedia

Verili su se 2017., a intimno venčanje je održano u novembru 2018. godine u Los Anđelesu. Par danas živi u Tel Avivu i trude se da sina Lea odgajaju da priča oba jezika.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs