Neverovatno

KVENTINA TARANTINA JE MAJKA UVREDILA U DETINJSTVU: Zbog OVE izjave nikad joj nije dao ni dinar!

Zato, dragi naši roditelji, pažljivo sa rečima upućenim vašoj deci. Dok trepnete, mogu da postanu milioneri koji ne žele da vam daju ni cvonjka

Celebrities
09:55h Autor:
KVENTINA TARANTINA JE MAJKA UVREDILA U DETINJSTVU: Zbog OVE izjave nikad joj nije dao ni dinar!
Foto: Profimedia

Kventin Tarantino otkrio je zašto svojoj majci Koni Zastoupil ne želi da da ni dinar, od svoje milionske zarade koju je ostvario kao jedan od najuspešnijih holivudskih redatelja.

Tarantino je iznenadio svoje obožavatelje priznanjem kako svojoj majci nije dao ni novčić od svoje zarade i to sve navodno zbog njenog jednog oštrog komentara koji mu je uputila u detinjstvu.

Naime, 58-godišnji Kventin, čije se bogatstvo trenutno procenjuje na 120 miliona dolara, u podkastu "The Moment with Brian Koppelman" progovorio je o svom obećanju koje je u detinjstvu dao majci, a to je da joj neće dati ama baš ništa od novca kojeg će jednog dana zaraditi u Holivudu.

Izjavio je kako je od malih nogu znao da će se baviti pisanjem, ali da se u školi mučio i imao problema, što je njegovoj majci Koni Zastoupil teško padalo. Često se ljutila zbog toga na njega i jednom mu je prilikom u gnevu rekla nešto što on nikada nije zaboravio.

"Ta tvoja mala spisateljska karijera kojom se baviš? To je gotovo. To mi je rekla na tako sarkastičan način da sam joj odmah rekao kako od moje zarade nikada neće videti ni novčića, da neće dobiti kuću, neće biti putovanja za nju, automobila. Ništa neće dobiti jer mi je to rekla", izjavio je Kventin.

Godinama kasnije ispostavilo se kako se nije šalio, što je i potvrdio gostujući u podkastu.

"Pomogao sam joj samo oko nekih problema s porezom, ali kuću nije dobila, niti automobil", otkrio je i dodao kako je važno da roditelji razumiju koliko njihovi komentari mogu imati značajan uticaj na decu.

"Postoje posledice koje vaše reči mogu ostaviti na decu. Zapamtite to, postoje posledice vašeg sarkastičnog tona", poručio je redatelj.

Kventin je danas jedan od najuspešnijih filmskih i Oskarom nagrađen redatelj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs