Neverovatno

KO JE FATALNA PETRA DIVAC: Sve što niste znali o ćerki Vlade Divca! (FOTO)

Njen život je kao scenario za neki film

Vip priča
Autor:
KO JE FATALNA PETRA DIVAC: Sve što niste znali o ćerki Vlade Divca! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Petra Divac našla se u žiži interesovanja kada je Kurir saznao da je njen otac Vlade Divac prebio bivšeg fudbalera Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, zbog toga jer je fudbaler Petri slao neprimerene poruke.

Navodno se Petra požalila svom ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi.

Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Prema njihovim rečima, situacija je bila napeta, Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju. Saveljić je pokušao da objasni da nije imao lošu nameru, ali Vlade nije želeo uopšte da ga sluša. Sasuo mu je niz uvreda u lice i izgurao ga iz restorana.

"Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovek. Žao mi je ako je moja namera pogrešno shvaćena ," kaže nekadašnji fudbaler i nastavlja:

"Žao mi je što nismo razgovarali o tome i što nisam imao priliku da objasnim. Mene niko nije gurao, niti udarao, samo sam izguran iz lokala. Neprijatno jeste, ali žao mi je ako je familija Divac tako shvatila, ja to ne radim."

Ko je Petra Divac?

Petru su Vlade i Snežana Divac usvojili kad je bila šestomesečna beba.

Živi na relaciji Srbija-Amerika, često putuje, a pre par godina je otvorila svoj lični blog u kojem piše o putovanjim, o sebi, članovima porodice, o tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

"Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine," pisala je svojevremeno Petra.

Petra je danas u vezi sa Mihajlom Veruovićem, a sudeći po porukama koje mu javno upućuje na društvenim mrežama - ljubav cveta za Petru i Mihajla.

Par je godinu dana u vezi.

Inače, Petra je 2017. godine doživela saobraćajnu nesreću u centru Beograda, kada je na motocikl, na kojem su bili ona i njen tadašnji dečko Luka Živković (23), naleteo automobil " opel", koji se nije zaustavio na znak stop.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs