Ljubavni trougao

ŠOK IZJAVE SAŠE KOVAČEVIĆA: Znala je da je varam i da nisam cvećka! Bogdanova ćerka me zove Papi!

Saša Kovačević je sada u vezi sa bivšom partnerkom Bogdana Srejovića, donedavnog dečka Svetlane Cece Ražnatović

Šuška se
Autor:
ŠOK IZJAVE SAŠE KOVAČEVIĆA: Znala je da je varam i da nisam cvećka! Bogdanova ćerka me zove Papi!
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Odnos Saše Kovačevića i Zorane Tasovac jedan je od najskladnijih odnosa na domaćoj javnoj sceni, a Saša sada otkriva da su ovakav odnos on i njegova izabranica postepeno gradili.

"Prva ozbiljna veza mi je bila sa Ivonom. Znala je da nisam cvećka i da joj nisam veran, ali me je trpela. Imao sam emocije prema njoj, ali sam bio još mlad i željan izlazaka," rekao je Saša za "Informer" i otkrio da je sada zreo muškarac i da sa Zoranom vodi bračni život, bez papira.

- Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako.

Idiličan odnos Saše Kovačevića i Zorane Tasovac definitivno je učvrstila i njegova ljubav prema Iskri, Zoraninoj ćerki, koju je dobila u braku sa Bogdanom Srejovićem.

"Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kad budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Može da me zove kako poželi, ali je izabrala da budem njen "papa"," ističe sa puno ljubavi pevač.

***

Šta nismo znali o Saši Kovačeviću?

Sa sedamnaest godina je imao prvu ozbiljnu vezu koja je trajala šest godina. Bio je sa Ivonom Laković koja je učestvovala u spotu za pesmu „Ruka za spas“. U avgustu 2009. godine je počeo da se zabavlja sa Jovanom Koković, tadašnjom studentkinjom prava koju je angažovao da se pojavi u spotu za pesmu „Kome da verujem“. Između njih su se javili problemi jer je Saša bio prezauzet poslom i nije imao slobodnog vremena.

2012. godine je započeo vezu sa osam godina mlađom manekenkom Jovanom Jocić. Upoznali su se na snimanju spota za pesmu „Lapsus“. Krajem 2013. godine je kupio stan u novobeogradskom naselju “West 65″ u koji se uselio sa devojkom i bratom Radetom.

U avgustu 2016. godine mediji su pisali da su Jovana i Saša raskinuli. Omiljeni pevači su mu: Oliver Dragojević, Michael Jackson i Mariahu Carey. Želja mu je da jednog dana napravi koncert na Marakani ili Ušću. Takođe, voleo bi da se oženi i da ima decu, piše biografija.org

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs