Tuga

VLADE DIVAC RASPLAKAO SVE POTRESNIM GOVOROM: Da nije bilo Mrkonjića, ne bih imao ćerku!

Nikada nisam sreo čoveka a da mi nije pričao kako je njemu Mrka pomagao. Na vrhuncu svoje moći je koristio priliku da pomaže ljudima, rekao je Divac

Vip priča
Autor:
VLADE DIVAC RASPLAKAO SVE POTRESNIM GOVOROM: Da nije bilo Mrkonjića, ne bih imao ćerku!
Foto: ATA Images / Milan Maričić

Vlade Divac održao je potresan govor na komemoraciji Milutinu Mrkonjiću. On se posle predsednika Aleksandra Vučića i Ivice Dačića obratio prisutnima i otkrio veliku istinu, koja je njegov život zauvek promenila.

Naime, da nije bilo Milutina Mrkonjića, Ana i Vlade Divac danas ne bi imali usvojenu ćerku Petru.

"Mrka i ja smo bili na dve suprotne političke strane. Naši politički stavovi su se toliko razlikovali, ja sam radio sve što je u mojoj moći da njegova partija ode sa vlasti. To izgleda kao da smo bili najveći neprijatelji, a nismo, bili smo prijatelji. Sve ostalo smo imali zajedničko. Lažni ljudi me više ne iznenađuju, ali lojalni da.

Vlade Divac
foto: ATA Images / Milan Maričić

Mrka je bio lojalan. Nikada nisam sreo čoveka a da mi nije pričao kako je njemu Mrka pomagao. Na vrhuncu svoje moći je koristio priliku da pomaže ljudima. Zahvaljujući njemu uspeli smo da usvojimo ćerku. Mrka je uspeo da nas spoji sa našom ćerkom, nikada mu to nećemo zaboraviti. Kada je Milošević pao ja sam ga zvao i pitao da li mu nešto treba. Rekao je meni ništa, ali ako se meni nešto desi, obećaj da ćeš brinuti o mojoj porodici", rekao je Divac i rasplakao sve prisutne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs