LJUBAV IZ STUDENTSKIH DANA

PRE DAŠE I ANE BEKUTE, VOLEO JE NJU: Ona je bila prva ljubav Milutina Mrkonjića!

O njoj je samo jednom govorio....Novinarima je u dahu ispričao...

Celebrities
23:28h Autor:
PRE DAŠE I ANE BEKUTE, VOLEO JE NJU: Ona je bila prva ljubav Milutina Mrkonjića!
Foto: ATAImages

Milutin Mrkonjić uvek je sa puno ljubavi i poštovanja govorio o ženama koje su obeležile njegov život. I svi znaju da je nekoliko decenija proveo u braku sa suprugom Draganom.

Dragana Daša Mrkonjić, supruga Milutina Mrkonjića, završila je Pravni fakultet. U braku su već 30 godina. Godinama su rastavljeni iako se zvanični nisu razveli. Uprkos rastanku Daša i Mrka su ostali u dobrim odnosima, a često su se i viđali. Ipak, o jednoj ženi Mrka nikada nije govorio a ona je bila njegova prva velika ljubav koju nije zaboravio.

"Moja prva ljubav se zvala Jasmina. Već sam bio inženjer kada se to desilo između nas. Imao sam nekih 26-27 godina. Upoznali smo se u Brodarevu. Ona je inače muslimanka. Bila je to velika ljubav. Tada nismo ni gledali ko je koje vere. Sreo sam je dugo posle toga. Završila je prava i medresu u Sarajevu. Mislim da je sada pravnik u Sarajevu", ispričao je Mrkonjić u dahu, u emisiji "Iz profila".

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je danas u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Mrkonjić je u bolnici od početka novembra, a nedavno mu je ugrađen pejsmejker. Lekari su dali sve od sebe da mu spasu život - nažalost bezuspešno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs