tuga

SVAKI DAN NAŠE LJUBAVI DVA SU DANA SEĆANJA: Prva objava Ane Bekute nakon smrti Mrkonjića! Skrhana od bola! (FOTO)

Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je juče Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Celebrities
Autor:
SVAKI DAN NAŠE LJUBAVI DVA SU DANA SEĆANJA: Prva objava Ane Bekute nakon smrti Mrkonjića! Skrhana od bola! (FOTO)
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Poslednju deceniju njegovog života voleo je pevačicu narodne muzike Anu Bekutu, koja je do poslednjeg dana bila uz njega.

Pevačica slomljena od bola nakon smrti svog voljenog Mrkonjića, oglasila se na Instagramu dirljivom fotografijom i posvetila mu stih svoje pesme "Treba vremena".

-Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja- napisala je u opisu slike na kojoj se grle.

Bekuta se prethodno sinoć oglasila za Kurir uz kratku poruku:

-Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da neću da se oglašavam - poručila je Bekuta.

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Podsetimo, Ana je do poslednjeg dana bila uz Mrkonjića, a nakon njegove operacije u avgustu uhvaćena je i na klinci na kojoj je ležao. O njihovoj ljubavi pre nekoliko meseci govorila je ovako:

- Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - istakla je Ana za Hello pre nekoliko meseci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs