OVAKO DANAS IZGLEDA SIN ANE BEKUTE: Sa 17 godina ga je ostavila u domu za nezbrinutu decu jer je bila tek gimnazijalka

"Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti."

Celebrities
Autor:
OVAKO DANAS IZGLEDA SIN ANE BEKUTE: Sa 17 godina ga je ostavila u domu za nezbrinutu decu jer je bila tek gimnazijalka
Kako danas izgleda sin Ane Bekute ?, Foto: ATAImages

Folk diva, Ana Bekuta imala je tešku životnu priču. Sa svojih 17 godina rodila je sina Igora u vanbračnoj zajednici a on joj je potom oduzet kao beba.

Taj period joj je, kako kaže, najteži u životu. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

Ana Bekuta
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Rano je postala majka i prolazila kroz teške trenutke koje je, srećom, veoma brzo uspela da prebrodi i sinu osigura bezbrižno detinjstvo i normalan život. Naime, Ana je sina nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu decu, a i danas joj se veoma teško kada se priseća ovog traumatičnog iskustva.

Kako je i sama istaknula jednom prilikom, rođenje Igora je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno prati na koncertima i nastupima, prenosi Story.hr

Ana Bekuta, Igor Polić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih", rekla je Ana svojevremeno.

Kako je tada ispričala, u selu su je smatrali nečasnom.

"Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio. Da sam se rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali", objasnila je pevačica koja se danas teško priseća ovog perioda.

"Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici", rekla je Ana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs