"Morao sam da bacim majicu kad je bilo gotovo, bio sam znojav ko konj na samrti": Ovako je Tarantino upoznao svoju ženu

Ko bi rekao da će osoba sa kojom ste se upoznali pre pet godina, biti vaša žena sa kojom ćete stvarati porodicu. Kventinu Tarantinu se upravo to desilo. Ovako je režiser upoznao prelepu Danijelu.

Ljubav
Autor:
"Morao sam da bacim majicu kad je bilo gotovo, bio sam znojav ko konj na samrti": Ovako je Tarantino upoznao svoju ženu
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Režiser Kventin Tarantino je opisao svoj prvi susret sa suprugom, Izraelkom Danijelom Pik, u intervjuu sa radio voditeljem Hauardom Sternom.

“Bio sam u Izraelu na premijeri filma "Prokletnici" u Tel Avivu i sreo sam je u jednom klubu. Igrali smo celu noć preko tri sata. Morao sam da bacim majicu kada je bilo gotovo jer sam bio mokar od znoja kao konj na samrti“, rekao je režiser.

„Nikada ranije nisam bio na takvoj žurci, a bio sam na nekim sjajnim žurkama, ali ne ovako. Danijela je lepotica. Njen tata je bio najpoznatiji izraelski pop pevač, Svika Pik“, rekao je čovek koji je osvojio Zlatnu palmu u Kanu za svoj kultni film "Petparačke priče".

Kventin Tarantino
foto: Profimedia

“Svi znaju ko je ona, odrasla je u centru pažnje, ona je tamo kao princeza. Ali mi smo pustili stvari da odlutaju. Ja sam nastavio da živim svoj život a ona njen”, dodao je on. "Šest godina kasnije otišao sam na krstarenje na koje sam bio pozvan i tamo sam sreo prijatelja porodice Pik… Nazvala je Danijelu i rekla mi: "Upravo sam pričala sa njom, ispostavilo se da je upravo raskinula sa dečkom pa kad završiš sa krstarenjem, pozovi je. Tarantino je rekao da je tada nazvao ženu koja će mu postati supruga i da su imali veoma prijatan razgovor, "jer je bila srećna što ga je čula".

"Odlučili smo da se ponovo nađemo, bez nekakvih lažnih obećanja. Nismo znali šta će se desiti. Rekli smo sebi da ona ne treba da dolazi u Ameriku i da ja ne treba da dolazim u Tel Aviv i odlučili smo da sastati u Parizu", nastavio je Tarantino. "Mislim da smo se pripremili da to uspe. Upoznali smo se u Parizu i od tada smo zajedno.“ Tarantino ima dvoje dece sa Danijelom: dečaka i devojčicu i oboje su rođeni u Tel Avivu.

Izgleda da je lepu Danijelu privukla posvećenost Kventina njoj i ljubavi, a sigurno se setila i njegovih igračkih pokreta od te večeri. Razgovor u Parizu, otkrio joj je da je Kventin za nju pravi čovek sa kojim želi da stvara porodicu.

U nastavku pogledajte još fotografija ovog para:

1 / 10 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs