I nakon kraha dugačkog i stabilnog braka, njih 2 su pod "stare dane" uspele da nađu ljubav: Cvetaju od kad se razvele

Monika Beluči nakon razvoda uživa sa novim momkom, dok joj se izgleda sada pridružuje i Meril Strip.

Ljubav
Autor:
I nakon kraha dugačkog i stabilnog braka, njih 2 su pod "stare dane" uspele da nađu ljubav: Cvetaju od kad se razvele
Foto: CHRIS CHEW / UPI / Profimedia

Na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada, pažnju mnogih privukla je scena u kojoj su Meril Strip i Martin Šort sedeli zajedno, čime su brzo raspršene glasine o njihovoj navodnoj romansi. Poznata glumica, koja je plenila svojom elegancijom, nije skidala osmeh sa lica dok je uživala u razgovoru sa Šortom, dok je on izgledao potpuno očaran njenim društvom.

Meril je blistala u prelepom roze odelu, koje je dodatno naglašavalo njen bezvremenski stil i harizmu. Iako su se mnogi pitali o prirodi njihovog odnosa, njihov opušteni i prijateljski stav dok su sedeli zajedno u teatru, jasno je pokazao da tu ima nečega između njih dvoje. Njihov smeh, razmenjeni pogledi, i toplina kojom su zračili, potvrdili su da se dobro poznaju i uživaju u društvu jedno drugog.

Meril Strip
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Martin, poznat po svom šarmu i duhovitosti, nije skidao pogled sa Meril tokom večeri, što je dodatno podgrejalo interesovanje publike. Njihov odnos na ovoj ceremoniji bio je više od svega prikaz iskrene povezanosti i zabave koju su pronašli u međusobnom društvu, ostavljajući sve prisutne sa osmehom na licu i glasinama da su zapravo u vezi, nakon što se Meril de facto razvela od supruga Dona Gramera.

Ona je rekla da zajedno ne žive duži vremenski period, ali da su u dobrim odnosima zbog dece i poštovanja svih 45 godina dok su bili u braku.

Ova kombinacija opuštene atmosfere u kojoj se videlo da ima hemije i da gorei ljubav i elegancije, pokazala je još jednom zašto su Meril Strip i Martin Šort dve holivudske ikone koje, i pored godina u industriji, uspevaju da očaraju svakoga svojim prisustvom(i možda vezom).

Sa druge strane, Monika Beluči je nakon svog braka sa Vansenom Kaselom, uplovila u vezu sa američkim režiserom Timom Bartonom sa kojim se nije nikada lepše osećala nego sada.

filmski festival u veneciji, Monika Beluči, Izabela Gulart
foto: / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs