On je bio prvi kome je isisala dušu: Bivši muž Dženifer Lopez izneo sav prljav veš- kad smo legli u krevet...

Prvi muž Dženifer Lopez, Ohani Noa, istakao je da razume Bena Afleka i da je očekivao da će do razvoda doći. Nije imao ništa pozitivno da kaže u vezi sa njegovom bivšom ženom.

Celebrities
Autor:
On je bio prvi kome je isisala dušu: Bivši muž Dženifer Lopez izneo sav prljav veš- kad smo legli u krevet...
Foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Noa i Lopezova su u braku proveli jedva godinu dana, ali povremeni glumac i producent iz tog perioda se seća brojnih situacija s latino divom. U najnovijem intervjuu prisetio se nekih detalja iz njihove veze koji su doprineli konačnom krahu.

Povremeni glumac i lični trener, Ohani Noa (49), najpoznatiji je po svom kratkom braku s latino divom Dženifer Lopez (55). Iako je od njihove veze prošlo 26 godina, Kubanac i danas ima običaj da govori o svojim iskustvima iz jednogodišnjeg perioda koji je proveo sa Lopezovom.

Tako je bilo i u najnovijem intervjuu za "Dejli Mejl", održanom u trenutku kada su Dženifer i glumac Ben Aflek prolazili kroz razvod. U tom intervjuu, Noa je pričao o tome kako je to zapravo biti u braku s temperamentnom glumicom i pevačicom.

Dženifer Lopez, Ohani Noa
foto: Profimedia

Bivšu suprugu Noa je upoznao 1996. godine dok je radio kao konobar u restoranu Glorije Estefan. Stasiti Kubanac je odmah šarmirao Dženifer Lopez, s kojom je ubrzo započeo vezu, a nakon nekoliko meseci su stali pred oltar 22. februara 1997. godine.

Kako pišu britanski mediji, on je bio jedini među njenim bračnim partnerima koji ju je poznavao pre globalne slave. Međutim, nije prošlo dugo pre nego što su se pojavile trzavice između njih, a Ohani se prisetio jedne žestoke svađe neposredno pre raspada braka. Bili su na suprotnim stranama svoje velike vile, a ona ga je ubrzo pozvala telefonom i rekla mu da dođe u spavaću sobu gde su se privremeno pomirili. "Bilo je prelepo, ali u isto vreme veoma tužno, jer smo duboko u sebi znali da je kraj našeg puta," rekao je producent.

Zanimljivo je da je Lopezova za njega i Afleka koristila isti nadimak "Papi", što na španskom znači "tatica". "Bio sam prvi, pionir.

Ohani Noa
foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

"Stajao sam uz nju kao podrška na početku njene karijere, kada se borila s anksioznošću i nesigurnošću. Bio sam zaista dobar suprug jer verujem u brak. Kada smo se razveli, srce mi je bilo slomljeno. Imao sam osećaj da me više nije želela kada je dobila sve što je želela od mene," kaže Noa, koji tvrdi da nije imao pojma ko je Dženifer kada ju je upoznao, te da mu je prva pomisao bila kako je reč o "najlepšoj ženi koju je ikada video". "Imala je i neverovatno telo," prisetio se Kubanac i dodao kako je i dalje tako.

Prilikom upoznavanja u restoranu, društvo im je pravio glumičin asistent koji je na njen zahtev izričito tražio da ih posluži Noa. Kasnije su ga pozvali da im se pridruži u izlasku u jednom klubu, gde su plesali i prvi put se poljubili.

Ohani Noa
foto: GARY I ROTHSTEIN / UPI / Profimedia

Par je ostao u kontaktu, a Dženifer je tokom jednog telefonskog razgovora zamolila Ohanija da joj bude pratnja na premijeri filma "Krv i vino", koji je snimala s Džekom Nikolsonom i Majklom Kejnom. Na događaju je Noa uhvatio panika zbog gomile obožavalaca i bljeskova kamera, a veteran glumac Kejn ga je smirio i rekao da će se navići na slavu.

"O braku smo počeli da razgovaramo vrlo brzo nakon početka veze. Otprilike godinu i po dana nakon našeg susreta, zaprosio sam je," nastavlja priču bivši suprug pevačice rođene u Bronksu. U početku se sve činilo idiličnim, zajedno su kuvali latinoamerička jela i radili, ali to nije potrajalo. Kako kaže, njihovom braku je presudila njena želja za javnom pažnjom nakon uspeha filma "Selena".

Ohani Noa
foto: Aaron Davidson / Getty images / Profimedia

"Kada smo prolazili kroz pakao, a morali da idemo negde kao par, i ja sam bio loše raspoložen. Znao sam da nismo dobro. Mrzeo sam crvene tepihe. Pokušavala me nagovoriti da idem s njom, ali sam odbijao. Nisam želeo da se pretvaram," izjavio je Kubanac i potvrdio da je Lopezina opsednutost medijskom pažnjom bila čest razlog njihovih svađa. Tvrdi da je on bio taj koji je stavio tačku na njihov odnos, a razvod je bio prilično buran: "Nikada nisam pogledao drugu ženu dok sam bio s njom, a činilo se kao da sam ja loš momak u toj priči. Njeni ljudi su želeli da ona izgleda kao dobrica jer je izlazio film, pa album. Nisu želeli negativan publicitet. Izgledalo je kao da ja ne želim da budem s njom, a zapravo je bilo obrnuto," ispričao je predesetogodišnjak.

Ohani Noa
foto: Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia

Prepoznaje mnoge sličnosti između svog braka s Dženifer i njene trenutne situacije s Aflekom. Naime, Ohani je pre dve godine izrazio sumnju u opstanak njihovog braka: "Džen voli da bude zaljubljena, ali se verila šest puta. Ben je njen četvrti suprug. Ja sam bio suprug broj jedan i rekla mi je da sam ljubav njenog života. Kada smo legli u krevet na noć našeg venčanja, rekla je da ćemo zauvek biti zajedno," rekao je Noa, koji je upoznao Bena i smatra da je sjajan čovek koji, kao i on nekada, drži do privatnosti, dok je Lopez potpuna suprotnost.

Za kraj, svojoj bivšoj supruzi je poručio: "Neka ostane sama, neka uzme godinu dana pauze. Ako upozna nekog novog, neka to drži za sebe i neka se više ne udaje. Kada ste s nekim, morate provoditi kvalitetno vreme zajedno, a ne razmišljati o kamerama. Rekao bih joj samo: 'Ti moraš biti ti da bi pronašla sebe'," zaključio je.

Stil/Večernji

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs