Džej Lo obukla zapanjujuću haljinu da pokaže Afleku šta gubi: Ponosno šetala bez gaćica i brusa, a on uradio šok stvar

Dženifer Lopez izgleda da na sve načine pokušava da privuče pažnju Bena Afleka, a on je, čini se, okrenuo novi list!

Moda
08:46h
Džej Lo obukla zapanjujuću haljinu da pokaže Afleku šta gubi: Ponosno šetala bez gaćica i brusa, a on uradio šok stvar
Foto: Mert Alper Dervis / AFP / Profimedia

Dženifer Lopez pojavila se sinoć na Međunarodnom filmskom festivalu u Toronotu, a kada je izašla iz automobila svi prisutni i ceo Rok Tomson hol je zanemeo! Naime, latino diva najprovokativniji stajling ikada izabrala je baš za premijeru ostvarenja "Nezaustavljivo" na kojem je radio njen bivši muž Ben Aflek!

Slavna pevačica se odlučila za srebrnu haljinu koja je sa strane pričvršćena sa samo 4 mašnica, te je delovalo da svakog momenta može pokazati previše, jer sve svaka njena oblina jasno nazirala! Ali, Dženifer je ponosno šetala, sa osmehom na licu, bez donjeg veša, te je delovalo kao da je u najudobnijoj odevnoj kombinaciji ikada.

1 / 5 Foto: Mert Alper Dervis / AFP / Profimedia

Iako je autfit, po mišljenju brojnih korisnika društvenih mreža, na ivici vulgarnosti, Džej Lo ga je iznela maherski, ne obazirući se na začuđene i iznenađene poglede. Štaviše, čini se da je baš uživala.

Ben Aflek
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ova kreacija je delo modne dizajnerke Tamare Ralph, a uparila je sa visokim štiklama sa otvorenim prstima i Hassanzadeh nakitom.

Sa druge strane, Ben Aflek se nije ni pojavio! Paparaci su ga uslikali u Los Anđelesu kako priča, u odličnom raspoloženju, sa kolegom sa posla, a isto tako kroz osmeh je saopštio da će preskočiti premijeru filma.

Ben Aflek
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Do juče, njena najveća ljubav, imala je ulogu producenta zajedno sa najboljim prijateljem Metom Dejmonom, dok je Dženifer dobila glavnu rolu, a glumila je rame uz rame sa Džarelom Džeromom, Bobijem Kanavaleom, Majklom Penjom i Donom Čidlom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs