Prvo oglašavanje Dženifer Lopez posle predajte papira za razvod! Mislili da je ucveljena, a ona sve ostavila bez teksta

Dženifer Lopez je opet ona stara - prelepa i nedodirljiva!

Celebrities
12:35h
Prvo oglašavanje Dženifer Lopez posle predajte papira za razvod! Mislili da je ucveljena, a ona sve ostavila bez teksta
Foto: Printscreen Instgaram / jlo

O krahu braka latino dive Dženifer Lopez i glumca Bena Afleka već danima bruji ceo svet. I dok jedni misle da su obnova romanse slavnog para i venčanje bili samo odličan marketinški trik, mnogo je više onih koji su sa oduševljenjem prihvatili vest o njihovoj svadbi! Međutim, kratko je u raju trajala sreća, te su papiri za razvod zvanično predati.

I dok Ben Aflek nasmejano šeta sa decom ovih dana, Džej Lo se konačno oglasila na svom Instagramu! Naime, podelila je svoju fotografiju na kojoj blista, a lavina komentara se stvorila za tren - svi se slažu samo u jednom, a o to je da nikad lepše nije izgledala!

Sređene frizure, našminkana u potpunosti, Lopezova je "oštrog" pogleda pozirala u kameru, dok je neko uslikao sa strane.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen Instagram - jlo

"Bennifer" saga okončana

Dženifer Lopez i Ben Aflek su jedna od najpoznatijih holivudskih parova, čija je veza i raskid izazvala veliku medijsku pažnju. Njihova romantična priča, nazvana "Bennifer", obuhvatala je period između 2002. i 2004. godine i ponovo su se spojili 2021. godine, a zatim venčali 2022. godine. Međutim, nakon nepunih godinu dana u braku, odlučili su da na ljubav ponovo stave tačku, da li je definitivno, ostaje nam da vidimo...

Upoznali su se na setu filma "Gigli" 2002. godine. Njihova veza je ubrzo postala javna, a par je privukao veliku pažnju medija i fanova. U novembru 2002. godine, Aflek je zaprosio Lopez, dajući joj prsten sa ružičastim dijamantom vrednim 2,5 miliona dolara.

Dženifer Lopez
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par je planirao venčanje za septembar 2003. godine, ali su ga odložili samo nekoliko dana pre ceremonije, navodeći kao razlog preveliki pritisak javnosti. U januaru 2004. godine, par je zvanično raskinuo veridbu i prekinuo vezu. Raskid je bio veliki šok za fanove i javnost, a razlozi nisu bili detaljno objašnjeni, iako su mediji spekulisali o pritisku javnosti i različitim karijernim ciljevima.

Obnova romanse

Nakon skoro dve decenije, Jennifer Lopez i Ben Affleck su ponovo započeli vezu u aprilu 2021. godine, nakon što su oboje prekinuli druge veze. Njihova veza je brzo postala ozbiljna, a par je ponovo bio u centru pažnje medija.

Venčali su se u Las Vegasu u julu 2022. godine, na maloj i intimnoj ceremoniji. Ubrzo nakon toga, par je organizovao i veću proslavu sa porodicom i prijateljima.

1 / 8 Foto: BlueLoveImages/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od kada su se ponovo venčali, povremeno su se pojavljivale glasine o mogućim problemima u njihovom braku. Za Afleka se mesecima pričalo kako izgleda nesrećno, dok Dženifer Lopez se često mogla videti sa namrštenim izrazom lica ili usiljenim osmehom. Odavno se već nisu pojavljivalji zajedno, a kada je proslavila nedavno i svoj rođendan bez prisustva Bena, bilo je jasno da među da više nisu zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs