Zašto Dženifer Lopez ne može bez muškaraca? Iza sebe ima pet propalih brakova, a ni u 55. godini neće da se skrasi

Muževi Dženifer Lopez nisu se usrećili pored nje, budući da je svakog ostavila u kratkom vremenskom roku.

Celebrities
Zašto Dženifer Lopez ne može bez muškaraca? Iza sebe ima pet propalih brakova, a ni u 55. godini neće da se skrasi
Foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naskon što je 20. avgusta zvanično podnela zahtev za razvod od Bena Afleka, Dženifer Lopez se našalila na račun svojih romantičnih poduhvata. Dok je šetala crvenim tepihom na dodeli Zlatnih globusa 2024., glumica se našalila na račun svoja četiri braka.

"Moglo bi se reći da sam donekle stručnjak", rekla je. "Ne toliko o braku, koliko o venčanjima."

Inače, Dženifer Lopez iza sebe ima čak 4 braka i mnoštvo ljubavnih veza, te se često komentariše da ne može da izdrži sama kao i da olako ulazi iz braka u brak.

Ojani Noa (1997-1998)

Ojani Noa, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Prvi brak Dženoifer Lopez bio je sa tadašnjim konobarom Ojanijem Noom, a njihova ljubav trajala je manje od godinu dana.

Nakon razvoda Ojani je pokušao da napravi filmsku karijeru , pojavio se u nekoliko filmova i radio je kao producent. Planirao je da objavi knjigu o braku sa Dženifer Lopez, ali pevačica ga je 2006. godine tužila i sprečila u toj nameri.

Kris Džad (2001-2003)

Dženifer Lopez, Kris Džad
foto: Profimedia

Ljubav između Džej Lo i Krisa planula je na snimanju njenog spota za koji je upravo on radio koreografiju. Par se venčao 2001. godine, da bi već godinu dana kasnije Lopezova podnela zahtev za razvod.

Razvod je okončan sledeće godine. Džad je kasnije rekao Opri Vinfri da je za njega to bila ljubav na prvi pogled, te da njihov brak "jednostavno nije uspeo" uprkos velikoj ljubavi.

Dženifer Lopez, Kris Džud
foto: Profimedia

Iako je Krisov otac 2002. dao intervju gde je okrivio Bena Afleka, Kris je bio spreman da prošlost ostavi iza.

- Tokom vremena kada smo bili razdvojeni i prolazili kroz razvod, dobijao sam mnogo poziva za intervju, i naravno, svi žele da znaju prljavštinu o vašem braku i šta je pošlo po zlu. A ja to nikada nisam želeo da uradim jer se to nikoga ne tiče, rekao je Džad.

Mark Entoni (2004-2014)

Dženifer lopez i mark entoni
foto: Profimedia

Taman kad su svi pomislili da se pevačica konačno skrasila i da će u ovom slučaju ona narodna izreka "treća sreća" uroditi plodom, bilo je potrebno svega 10 godina da Džej Lo to demantuje.

Inače, par se upoznao 1998. godine kada je Entoni učestvovao u brodvejskoj emisiji "The Capeman". Pevačica se prisetila tog susreta u svojim memoarima "Prava ljubav" i rekla da je Entoni predvideo njihov brak.

Dženifer lopez i mark entoni
foto: Profimedia

"Jednog dana ćeš biti moja žena", rekao je on, prema njenoj knjizi.

Kako je Entoni predvideo, venčali su se 2004. Tri godine kasnije, Lopezova je objavila da je trudna. Godine 2008. srećni par je dobio blizance, sina i ćerku.

Dženifer lopez i mark entoni
foto: Profimedia

Par je najavio raskid u leto 2011. godine, a Džej Lo je komentarisala njihov raskid: "Ponekad ne funkcioniše - i to je tužno. Ali ostajem večiti optimista o ljubavi. Verujem u ljubav", rekla je ona i dodala "To je još uvek moj najveći san. Pozitivna sam — odlučna da nastavim dalje sa svojim životom, odgajam svoje bebe i radim najbolji posao koji mogu kao majka, zabavljač i osoba. Sada se radujem novim izazovima. Osećam se snažno."

Dženifer lopez i mark entoni
foto: Profimedia

U aprilu 2012, Entoni je zvanično podneo zahtev za razvod od Lopezove, a sudski proces okončan je 2014.

Aleks Rodrigez (2017-2021)

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Posle dve godine zabavljanja, Lopez se verila za bejzbol zvezdu Aleksa Rodrigeza 2019.

Četiri godine, Lopezova i Rodrigez su živeli zajedno sa svoje četvoro dece: Njenim blizancima sa Entonijem i Rodrigezove ćerke sa bivšom ženom Sintijom Skurtis.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Dok je javnost iščekivala njihovo venčanje, njih dvoje su vešto oklevali izbegavajući konkretne odgovore na pitanja o venčanju. Međutim, ljubav je pukla 2021. godine.

Ben Aflek (2022-2024)

Dženifer Lopez
foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njihova ljubavna priča ima dugu istoriju. Upoznali su se 2002. godine kada su uplovili u ljubavnu vezu i verili se. Ipak, dve godine kasnije, pukla je vest da se par razilazi, a šiškalo se da je Aflek varao pevačicu pred venčanje koje su planirali.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia/editorial images

Džej Lo nije sačekala ni da se raskid slegne, već je odmah uplovila u bračne vode sa Markom Entonijem.

Ipak, godinama kasnije, utevi su im se ponovo ukrstili. Par se venčao 2022. godine, a javnost je bila oduševljena filmskom ljubavnom pričom ovog para. Mnogi su verovali da će njih dvoje biti zajedno do kraja života, međutim sve češće se šuškalo da je njihov brak pred pucanjem, te da se često svađaju što se kasnije ispostavilo tačnim.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs