Po savetu bake pevačica je ljubav pronašla tek u 50: Susret je bio kao u njenoj čuvenoj pesmi, a onda povukla šok potez

Dana Todorović je ime koje od srca nosi i koje je sama birala iako po njemu nije poznata u javnosti, a pevačici to naročito prija

Celebrities
09:47h
Po savetu bake pevačica je ljubav pronašla tek u 50: Susret je bio kao u njenoj čuvenoj pesmi, a onda povukla šok potez
Foto: ATA Images

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol je svoju muzičku karijeru započela krajem sedamdesetih godina nastupajući u sastavu "Tarkus", nakon čega se okrenula solo karijeri i ostvarila zavidan uspeh. Iza sebe ima pregršt hitova, a sada gotovo da se potpuno povukla sa scene.

U sedmoj deceniji je odlučila da svoje ime promeni, te se više ne predstavlja ni kao Dragana Šarić ni po svom umetničkom imenu Bebi Dol, već je sada Dana Todorović, što joj i piše u ličnim dokumentima.

Bebi Dol
foto: Kurir TV

– Jednostano odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objasnim zbog čega. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako - rekla je pevačica jednom prilikom za medije.

Bebi Dol je objasnila i kako je nastao njen čuveni nadimak.

– Jedne noći kada je trebalo osmisliti omot za taj moj singl, došlo je to Bebi ime i Dol prezime. Mislila sam da tako mogu da sačuvam privatost. Ime je smislio, evo reći ću iako možda on ne bi voleo da se pominje u tom kontekstu, Srđan Šaper. Kao što sam ja smislila puno stvari za njega, tako je i on rešio ovaj problem. On je bio „kum“– objasnila je svojevremeno.

Bebi Dol se poslednjih godina ne eksponira se u javnosti, a o njenom privatnom životu ne zna se mnogo. Ono što je privuklo veliku pažnju jeste to kada se 2014. godine udala za Aleksa Todorovića, a jednom prilikom za medije je govorila o njemu.

Bebi Dol
foto: ATA Images

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli telegraf“. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka - otkrila je pre nekoliko godina Bebi Dol za Gloriju i otkrila kako su se upoznali:

- Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme „Hajde da“. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i „dečka kao san“, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao.

- Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu „Mustafa“. To je za mene bio znak „znam ko si ti“. Narednih nedelju dana nisam ga viđala. A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali - prisetila se pevačica.

Bebi Dol
foto: ATA Images

A na pitanje zašto je toliko dugo čekala da stane na ludi kamen, ona kaže:

- Moja nana koja se udala u ugovoreni brak iako je bila zaljubljena u prvog komšiju, uvek mi je govorila da se nikada ne plašim da ljubav neće doći. Molila me je da joj obećam da će partner doći šta god se dešavalo u životu. Svi su se začudili kad se pročulo da sam se udala.

Međutim priliku da ima svoje potomstvo nikada nije dobila - toliko sam radila i gotovo svakodnevno putovala, pa nisam imala vremena. Svakako, čak i da sam imala neku nesuglasicu sa partnerom sa kojim bih imala dete, mislim da bih se teško razvela jer sam jako osetljiva. Ali zato imam tri kumčeta kojima sam mama, tetka, strina. To su naša dečica i ja sam zadužena za muziku, modu i štosove, rekla je Bebi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs