KAŽU DA NEMA ŠTA DA JEDE I DA JE NAČISTO PROPALA: Nekad je živela na VISOKOJ NOZI, a sa OVIM čovekom se kupala u LUKSUZU

Evo koji pevač je bio najveća ljubav Bebi Dol i kako su nekada živeli, dok danas pevačica navodno jedva sastavlja kraj s krajem.

Celebrities
20:53h Autor:
KAŽU DA NEMA ŠTA DA JEDE I DA JE NAČISTO PROPALA: Nekad je živela na VISOKOJ NOZI, a sa OVIM čovekom se kupala u LUKSUZU
Koji pevač je bio najveća ljubav Bebi Dol, Foto: ATA Images

Danima se ne stišava interesovanje za Draganu Šarić, alijas Bebi Dol, otkako je Kurir objavio da je viđena u narodnoj kuhinji kako uzima hranu. Njene komšije su za Kurir otkrile u kakvom je stanju Bebi Dol i da li je tačno da je u teškoj materijalnoj situaciji.

U svim teškim momnetima neizmernu podršku joj pruža njen suprug Aleksa Todorović sa kojim je u skladnom braku od 2015. godine, a Bebi njihov susret smatra sudbinskim.

Bebi Dol
foto: ATA Images

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući "Dejli telegraf". Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka - otkrila je pre nekoliko godina Bebi Dol za magazin "Glorija".

Bebi Dol
foto: Kurir TV

Međutim, njena ljubav sa hrvatskim pevačem Masimom Savićem koji je nedavno preminuo, oduvek je intrigirala javnost i izazivala veliku misteriju.

- Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Massima Savića. On je bio pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej - prisetila se pevačica.

Njihova romansa je počela tek kasnije jer je Masimo bio jako uporan i jednom je dočekao Bebi Dol na aerodromu sa cvećem - Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem. Tada je počelo sve, rekla je.

Bebi Dol i Masimo Savić
Bebi Dol i Masimo Savićfoto: printscreen/youtube

Masimo je takođe pričao o romansi sa Bebi Dol.

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - ispričao je Masimo u jednom intervjuu.

Njih dvoje su bili jako skladan par, iako je možda teško poverovati u to. Bebi Dol je uvek isticala kako je upoznala njegovu majku i da ju je ona mnogo volela. Oni su se na kraju ipak razdvojili, a razlog nikada nije do kraja otkriven, međutim ono što su oni rekli je, pomalo, bizarno.

1 / 9 Foto: ATA Images

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu - otkrila je Bebi Dol.

Bebi se kasnije udala za Aleksu Todorovića, dok se Masimo oženio Enom Kondić i sa njom ima ćerku Mirnu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs