U 63. GODINI IZGLEDA KAO DA IMA 30: Diči se licem BEZ BORA, dok druge OČAJNIČKI pokušavaju da SAKRIJU tragove STAROSTI

Evo šta je najmoćnija Arapkinja radila na sebi i u čemu je tajna njenog mladolikog izgleda.

Celebrities
19:42h Autor:
U 63. GODINI IZGLEDA KAO DA IMA 30: Diči se licem BEZ BORA, dok druge OČAJNIČKI pokušavaju da SAKRIJU tragove STAROSTI
Šta je najmoćnija Arapkinja radila na sebi, Foto: Profimedia

Čuvena Moza bint Naser udajom za katarskog šeika Hamada bin Kalifa Al Thania postala je najbogatija Arapkinja, a sa njim je dobila sedmoro dece. Svako njeno javno pojavljivanje izazove veliku pažnju, a ono o čemu se uvek komentariše jeste njen mladolik izgled.

Ona je jedna od retkih žena koje ne gube sjaj i kojoj godine ne mogu ništa. Međutim, postavlja se pitanje, kako je moguće da je odolel prirodnom procesu? Kako to da žena koja ima 63 godine, izgleda kao da ima 30?

Njeno lice nema nijednu boru, niti se na njemuvide tragovi starenja. Dok jedni veruju da su za to zaslužan arapski stil života, koji uključuje posebnu negu, drugi komentarišu da je pala pod uticaj estetkih operacija.

Moza bint Naser, Šejha Moza bint Naser
foto: LOUAI BESHARA / AFP / Profimedia

Sve glasnije su priče kako je najmoćnija Arapkinja radila uložila veliki novac na estetske zahvate koji su navodno zaslužni za njen izgled. Moza izgleda mlađe čak i od ćerke, dok se spekuliše i da je potrošila 2 miliona dolara da bi platila 12 plastičnih operacija.

Moza Bint Naser
foto: KARIM JAAFAR / AFP / Profimedia

Međutim, zvaničnih podataka o njenim estetskih zahvatima nema, dok takođe, na njenom licu sve izgleda prirodno. Može se samo nagađati da je, sudeći po fotografijama, šeika Moza koristila botoks.

Zanimljivo je i da njene slike iz mladosti nigde nisu objavljene, tako da nijedan specijalista ne može da komentariše stanje njenog lica "pre" i "posle" hirurške intervencije. Šuškalo da su sve njene slike uklonjene, kako javnost ne bi imala uvid u njen izgled u mladosti, dok javnost često komentariše da izgleda mlađe i od ćerke.

1 / 14 Foto: ALFAQUI / Newscom / Profimedia

Ono po čemu se najviše primećuje da se Mozin izgled godinama nije menjao, jesu susreti sa ostalim poznatim damama, koje se pri svakom njihovom susretu izgledaju starije, dok Moza kao da je pronašla eliksir mladosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs