NAJMOĆNIJA ARAPKINJA U 7. DECENIJII IMA LICE KAO DEVOJKA: Kako to da Moza izgleda mlađe čak i od ćerke?

Mnogi se pitaju kako to da najmoćnija Arapkinja u 7. deceniji izgleda kao devojčica, a ovo su neki od njenih tajni.

Vip priča
13:49h Autor:
NAJMOĆNIJA ARAPKINJA U 7. DECENIJII IMA LICE KAO DEVOJKA: Kako to da Moza izgleda mlađe čak i od ćerke?
Kako to da najmoćnija Arapkinja u 7. deceniji izgleda kao devojčica, Foto: Profimedia

Čuvena Moza bint Naser udajom za katarskog šeika Hamada bin Kalifa Al Thania postala je najbogatija Arapkinja, a sa njim je dobila sedmoro dece. Poznato je da je Moza kraljica stila, te da svaka njena modna kombinacija privuče veliku pažnju, kao i da nosi isključivo dizajnersku odeću. Mnogi se pitaju čemu duguje mladolik izgled i u čemu je tajna njenog lica.

Uprkso činjenici da ima 63 godine, Moza izgleda kao da ima 30. Često se komentariše da Moza izgleda mlađe čak i od ćerke, dok se spekuliše i da je potrošila 2 miliona dolara da bi platila 12 plastičnih operacija.

Moza Bint Naser
Moza Bint Naserfoto: KARIM JAAFAR / AFP / Profimedia

Međutim, zvaničnih podataka o njenim estetskih zahvatima nema, dok takođe, na njenom licu sve izgleda prirodno. Onda, šta je to što Mozu čini tako mladolikom?

Mogli bismo to pripisati arapskoj kulturi. Tamošnje žene neguju se na poseban način. Takođe, poznato je da se one prekrivaju, te je njihova koža maksimalno zaštićena od spoljašnjih uticaja što je čini zdravijom, elastičnijom i mlađom.

Moza bint Naser
Moza bint Naserfoto: Profimedia

One takođe posećuju hamame u kojima se opuštaju i neguju. Orjentalne kupke savršeno čiste kožu i uklanjaju toksine iz tela. Kada se žena znoji, gornji i oštećeniji sloj kože se uklanja, što daje dodatni sjaj, elastičnost i glatkoću koži lica i tela.

Moza bint Naser
Moza bint Naserfoto: Karim JAAFAR / AFP / Profimedia

Arapkinje koriste prirodnu kozmetiku kojom se neguju, što im daje poseban sjaj.

Moza je izuzetno obrazovana žena, sa čak sedam počasnih doktorata. Međutim, na njenom licu ne vide se tragovi stresa niti bilo kakvih napora, a Mozu ćemo uvek videti nasmejanu, što je možda još jedan trik mladolikog izgleda.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs