VIKTORIJA PUNA ŽIVOTA, A NJEN DEČKO MILIJARDER NA IVICI SNAGE: Sa stomakom do zuba sve teže prati njen tempo

Pogledajte kako izgleda bivša Plejboj zečica na plaži sa dečkom, koji sve teže prati njen tempo.

Celebrities
12:26h Autor:
VIKTORIJA PUNA ŽIVOTA, A NJEN DEČKO MILIJARDER NA IVICI SNAGE: Sa stomakom do zuba sve teže prati njen tempo
Kako izgleda bivša Plejboj zečica na plaži sa dečkom, Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nekadašnja Plejboj zečica Viktorija Silvstedt danas ima 48 godina i telo na kojem bi joj mnige žene pozavidele. Kada se ona pojavi na plaži, sve oči srazlogom su uprte u nju. Međutim, ono što joj se stalno spočitava jeste ljubavni odnos sa milijarderom Morisom Dabahom.

Uprkos zlim jezicima, ljubavni par je godinama zajedno i ne razdvajaju se. Tokom Filmskog festivala u Kanu, rešili su da se opuste na plaži. Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste da se Viktorija sama kupala, kao i da je na svakoj forografiji sama.

Viktorija Silvested
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mnogi komentarišu da milijarder ne može da isprati tempo svoje devojke, uprkos velikim naporima. Njih dvoje su često na meti negativnih komntara, zbog toga što je manekenka viša od Morisa za dve glave.

Viktorija Silvstedt, Viktorija Silvested
foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Upravo to je povod da lljudi misle kako je Vikgtorija sa Morisom samo zbog novca. Atraktivna Šveđanka nikada nije skrivala da voli glamurozan stil života, a poznato je da je oduvek bila u vezama sa bogatim i uticajnim muškarcima. Takođe je bila u drštvu ozloglašenog Hjua Hefnera.

1 / 11 Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mnogi bi pomislili da je novac jedina stvar zbog koje je Viktorija bila sa moćnim muškarcima, međutim, njen materijalni status je uvek bio dobar.

Podsetimo, Viktorija Silvstet je rođena u selu Šeleftehamn u severnom delu Švedske. Ima stariju sestru i mlađeg brata. U mladosti je bila posvećena jahanju i želela je da postane veterinar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs