Svi se šokiraju kad ga vide: Holivudski dasa sa 66 ostareo kao dobro vino i otkrio tajnu zategnutog i mladolikog izgleda

Kada god se ovaj holivudski dasa pojavi, sve oči bivaju uprte u njegov savršeni izgled.

Star look
08:01h Autor:
Svi se šokiraju kad ga vide: Holivudski dasa sa 66 ostareo kao dobro vino i otkrio tajnu zategnutog i mladolikog izgleda
Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudska zvezda Kevin Bejkon obeležio je svoj 66. rođendan na način zbog kog su obožavaoci i internet napravili pravi bum. Glumac je na svojim društvenim mrežama podelio svoju fotografiju bez majice, pokazujući svoju vitku građu. Objava je brzo postala viralna, izazvavši lavinu reakcija fanova.

Na fotografiji se vidi Bejkon, a njegov zategnuti gornji deo tela je u potpunosti prikazan na jednostavnoj pozadini. Uz sliku je bio natpis koji je jednostavno glasio: "Ovo su 66", aludirajući na svoje godine.

Reakcije fanova i ljudi bile su pozitivne. Obožavaoci su se čudili kako glumac tokom decenija održava svoju kondiciju i mladalačku energiju.

"Pretpostavljam da nećete slaviti uz rođendansku tortu jer izgleda da niste jeli ugljene hidrate 40 godina", prokomentarisao je jedan pratilac. Drugi su ponovili slična osećanja, hvaleći njegovu posvećenost zdravlju i fitnesu.

On je jednom za "Entertejnment tunajt" izjavio kako zapravo uspeva da održi vitku figuru i mladalački izgled.

"Voleo bih da to pripišem zdravom životu, i neću se pretvarati da ne pokušavam da se brinem o sebi, ali moja žena se zaista trudi. Stalno mi ostavlja male rutinske proizvode za kožu na mojoj strani umivaonika, poput emulgatora koji prkosi starenju ili losiona za obnavljanje", rekao je on za časopis.

Kevin Bejkon
foto: Hyperstar / Alamy / Alamy / Profimedia

Pored uključivanja novih proizvoda u svoju liniju, Bejkon kaže da su vrednosti i ambicija ključni za očuvanje mladosti.

"Nismo loši u ležernosti, ali svi imamo malo radoholičarskog duha", ističući da je rad jako bitan za očuvanje mladolikosti.

Kevin je takođe istakao svoju rutinu koja uključuje fizičku aktivnost za "VebMD", koju je preneo australijski "Dži-Kju".

Kevin Bejkon
foto: Lisa/AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Pešačim, dižem tegove, bavim se gimnastikom. Ponekad radim sa trenerom. Ne vežbam dugo jer mi je to previše dosadno. Kratki vremenski periodi visokog intenziteta su mnogo korisniji za mene", rekao je Bejkon.

"Rekao bih da su svi moji izbori u pogledu vežbanja, načina života i hrane, usmereni ka dugovečnosti".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs