Naslednik najvećih svetskih zavodnika je sad kao beskućnik: Ne liči na sebe, baulja u pocepanoj majici i šokira potezima

Celebrities
01:11h
Naslednik najvećih svetskih zavodnika je sad kao beskućnik: Ne liči na sebe, baulja u pocepanoj majici i šokira potezima
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Noa Sentineo, američki glumac najpoznatiji po ulozi u "Fosterovima", nosi laskavu titulu nasladnika najvećih holivduskih zavodnika, poput Breda Pita, Toma Kruza, Leonarda Dikaprija. Trenutno uživa na odmoru sa društvom u omiljenom klubu "55"u Sen Tropeu u Francuskoj. Međutim, izgledao je tako da su prisutni pomislili da se radi o nekom beskućniku, a ne o velkoj mladoj zvezdi kojoj predviđaju veliku karijeru.

Noa Sentineo
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, šetao je po plaži vrlo zbunjeno, sa sve cigaretom u ustima, dok je na sebi imao pocepanu dugu majicu.

Noa Sentineo
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I dok su se njegovi prijatelji pred njim ljubili, Noa je dalovao kao da su mu sve lađe potonule. Sa druge strane, kada se skinuo i pokazao svoje zategnuto telo, zasijao je u potpuno drugom svetlu.

Noa Sentineo
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njegovom šarmu nije odolela ni Stasi Karanikolau, najbolja prijateljica Kajli Džener, a šuškanja o njihovoj romansi su počela da se šire nakon što su primećeni zajedno u provodu u Las Vegasu. Pre nje, ljubio je manekenku Aleksis Ren, sa kojom je bio godinu dana u vezi.

Ko je, zapravo, ovaj perspektivni mladi glumac?

Rođen je 9. maja 1996. godine u Majamiju, a odrastao je u Boka Ratonu. Pohađao je srednju umetničku školu BAK, a zatim srednju školu "Boka Raton". Seli se u Los Anđeles 2012. i prelazi u obrazovnu ustanovu "Agoura". Tokom celog detinjstva obožavao je da igra fudbal.

- Od 17. do 21. godine proživeo sam jako mračan period u svom životu tokom kojeg je prekomerno korisio alkohol i narkotike - rekao je Nosa u intervjuu za Harper's Bazaar i otkrio je da se nakon 21. rođendana distancirao se od svih opijata i pića.

Suosnivač je dobrotvorne organizacije "Favored Nations" i vrlo je posvećen humanitarnom radu.

Noa Sentineo
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Karijeru je započeo još 2009. godine u porodičnom filmu "The Gold Retrievers".Prva značajnija uloga bila je u ostvarenju "How to Build a Better Boy" (2014).

Kasnije je dobio rolu u pilot komediji "Growing Up and Down" (2014), pre nego što je oživeo lik Isusa Adamsa Fostera, koji ga je vinuo među mlade zvezde, tinejdžeri su ga doslovno obožavali.

Još veći uspeh ostvaruje u Netflix romantičnim komedijama, kao što su: "All the Boys I've Loved Before" (2018), "Sierra Burgess Is a Loser" (2018) i "The Perfect Date" (2019). Godine 2022. glumio je u superherojskom filmu "Black Adam" i Ovena Hendriksa u špijunskoj seriji "The Recruit".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs