Imala je 19 godina kada je povećala grudi i zadnjicu, a onda je zatrudnela: Iako ima 26 godina, izgleda kao da ima 62

Kajli Džener je u ozbiljnom problemu sa samopouzdanjem nakon što joj je stiglo bezbroj poruka od obožavatelja koji kažu kako izgleda staro

Celebrities
09:32h
Imala je 19 godina kada je povećala grudi i zadnjicu, a onda je zatrudnela: Iako ima 26 godina, izgleda kao da ima 62
Foto: Printscreen/Instagram

Kajli Džener ima 26 godina i spada u najmlađe samoostvarene milionere. Pored uspešnog posla u kozmetici i odeći, ona je i majka dvoje dece, izuzetno je popularna na mrežama i pored sebe ima najatraktivnijeg muškarca današnjice - glumca Timotija Šalamea. Ali... Kajli Džener je očajna. Kajli Džener nije nimalo srećna, a to je pokazala u najnovijem izdanju porodičnog rijaliti šoua Kardašijanovi.

Kajli Džener
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, nakon što se pojavila na dodeli filmskih nagrada prošle godine, sa minimumom šminke na licu mreže su eksplodirale: "Izgeldaš staro","Uništila si sebi lice","Izgledaš kao žena od 60 i kusur godina"...

"Dobro je da uopšte imam i malo samopouzdanja," plakala je Kajli dok je čitala ove komentare.

Kajli Džener
foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najmlađa sestra poznatih Kardašijanki svoj biznis sa šminkom razvila je na ružu za usne a sve je počelo od laži. Naime, prvo je tvrdila da je svoje tanke usne povećala samo sa ružem koji ima tu funkciju. Kada su kupci otkrili da ruž ne radi posao, nije imala kud pa je priznala da je u usne stavila filere, a onda je sve počelo.

"Samo što sam uradila grudi sa 19 godina i onda sam slučajno zatrudnela. Naravno da to nisam planirala iako sam uvek htela da imam decu. Bila sam sigurna u sebe, volim svoje telo, a onda se sve promenilo," rekla je Kajli koja je dobila ćerku Stormi kada je imala 20 godina.

Kajli Džener
foto: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njen tadašnji partner je bio Trevis Skot, reper, sa kojim je ubrzo nakon rođenja ćerke raskinula, ali je par obnovio vezu kada je Kajli poželela da rodi još jedno dete. Tako je 3 godine kasnije dobila sina Vuka (kojem je odmah posle promenila ime).

Veza sa Trevisom Skotom nije uspela, ali je Kajli sa njim nastavila da održava dobre odnose s obzirom da je on otac njene dece.

Kajli Džener
foto: Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Danas je u vezi sa glumcem Timotijem i ljubav cveta iako mnogi na društvenim mrežama tvrde kako njih dvoje nemaju hemiju i da je u pitanju čist marketing.

Pogledajte u našoj galeriji da li ljudi imaju pravo:

1 / 9 Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs