Poznata voditeljka nikad mršavija: U 7. deceniji izgleda kao bomba, a tek da čujete sve o njenom ljubavnom životu

Vesna Radusinović danas je u srećnoj vezi sa Milomirom Marićem, ali pre njega bila je u braku

Celebrities
09:34h Autor:
Poznata voditeljka nikad mršavija: U 7. deceniji izgleda kao bomba, a tek da čujete sve o njenom ljubavnom životu
Foto: Printscreen/Instagram

Vesna Radusinović možda gazi 7. deceniju života, ali njen izgled je fenomenalan. Tako se pohvalila svojom zavidnom linijom i znatno užim strukom na Instagramu gde je podelila najnoviju fotografiju.

Vesna Radusinović
foto: Printscreen/Instagram

Vesna je oduvek bila izuzetno lepa žena i privlačila je pažnju muškaraca. Njen prvi brak sa filmskim kritičarem Dževdetom Tuzlićem završio se pre više od 30 godina, a u tom braku Vesna je dobila sina Vedrana.

"Nismo bili ludi od sreće što se razvodimo, ali drugačije nije moglo. Jednostavno, nije nam išlo. Naš brak bi se raspao i da nije bilo rata, a rat je ubrzao razvod. Ljudi se ne menjaju preko noći iako ih ljubav učini mnogo boljim i kvalitetnijim osobama. Moj bivši muž nije mogao da se nosi sa mojim gorštačkim karakterom koji, osim ponosa, gordosti, lojalnosti i još nekih osobina na koje sam ponosna, ne isključuje tvrdoglavost, rešenost da se nešto završi sad ili nikad, a nije se nešto preterano ni trudio. Mada mu odavno ništa ne zameram, sada mi je jasno da je zaista najvažnija stvar u svakoj vezi, a i u braku, lična sloboda, i da jedino ako niste sebični, ako ste potpuno operisani od sujete, nešto može i da uspe na duge staze. Doduše, ja sam od onih koji veruju u usud, fatum, sudbinu i mislim da je sve što se desi trebalo da se desi baš tako i tada, i nikako drugačije," ispričala je Vesna pre par godina.

Vesna Radusinović
foto: Printscreen/Instagram

Vesna je danas u srećnoj zajendici sa Milomirom Marićem, ali par se nikada nije venčao. Zašto?

"Jednom sam bila mlada i to sa sve venčićem, venčanicom Mirjane Marić i biserima posvuda. Upućeni kažu da su baš oni suze i ti koji donose nesreću, ali ne bih rekla da je to presudilo mom braku. No, za svaki slučaj, ovoga puta se držim dalje od svega što ima veze sa belom bojom i venčanjem, jer prosto neću da malerišem. Usput, mislim da mi u braku ne bismo sastavili 24 sata, a ne isto toliko i još nešto preko godina," rekla je Vesna.

Vesna Radusinović
foto: Printscreen/Instagram

A kako su se upoznali Vesna i Milomir?

Kako je ispričala za domaće medije, Vesna je Milomira upoznala kada je imala samo 16 godina, ali tada nije prepoznala ljubav.

"Taj susret u parku pored Crnogorskog narodnog pozorišta bila sam potpuno zaboravila i verovatno ga se nikada ne bih setila da me posle nekoliko godina zajedničkog života Mare nije prepoznao po nekoj grimasi dok sam razgovarala telefonom. Pokazao mi je tada priču koju je napisao u listu "Zdravo" o prelepoj devojci u džinsu sa dugom kosom i ruksakom koja mu je pričala lovačke priče o babi koja hvata ribu rukama po Skadarskom jezeru i istovremeno ga plašila ocem koji je profesor književnosti, ali mu je hobi lov i pucnjava na moje udvarače" - kaže ona pa dodaje:

Vesna Radusinović
foto: Printscreen/Instagram

"I tamo je pisalo da sam ga zamolila da mi ne objavi pravo ime, što je nekim čudom i uradio, a ja sam mu nadugačko i naširoko ispričala ko, gde i kada izlazi na korzo i po restoranima tadašnjeg Titograda, jer je to i bila tema njegovog teksta. Kasnije smo se viđali na svim mogućim filmskim festivalima, ali jedno drugog se nikada nismo setili, ne kao novinara i gimnazijalku sa mosta na Morači."

Prošle su godine i godine dok se nisu ponovo sreli i uplovili u romansu. Do tada, Vesna je prošla kroz brak iz kojeg je dobila sina Vedrana, s kojim Milomir od prvo dana ima očinski odnos.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs