Roditelji Nemanje Gudelja imaju vrlo uzbudljive živote: Nećete verovati čime se bave

Roditelji Nemanje Gudelja ne vole da se eksponiraju, ali njihovi životi su itekako uzbudljivi

Celebrities
07:55h
Roditelji Nemanje Gudelja imaju vrlo uzbudljive živote: Nećete verovati čime se bave
Foto: Printscreen/Instagram

Nemanja Gudelj nije imao nikad jaču podršku nego tokom Evropskog prvenstva u fudbalu kada ga je sa tribina bodrila supruga Anastacija, tašta Ceca, majka Olivera i sestra Vanja.

Ove četiri žene nosile su dresove na kojima je pisalo "Gudelj" i time zapušile usta svim onim zlobnicima koji su tvrdili kako se porodice Ražnatović - Gudelj ne podnose međusobno.

Nemanja Gudelj, Roditelji Nemanje Gudelja
foto: Printscreen/Instagram

Mnogi su primetili kako majka Nemanje Gudelja dobro izgleda i da odlično parira izuzetno negovanoj Ceci.

Ali čime se bave roditelji Nemanje Gudelja?

Anastasijini svekar i svekrva ne vole preterano da se eksponiraju. Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je došao u Partizan gde je proveo pune tri godine. Tokom svoje fudbalske karijere igrao je i za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandiji gde je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006. godine u Sparti.

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u svetu fudbala. Trenutno je tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Kako je jednom prilikom Nebojša otkrio, stub porodice Gudelj je ipak njegova supruga Olivera koja je sve podnela na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je gotovo sama izvela na put.

Da je Olivera veoma važna Nemanji i da joj je zahvalan za sve, pokazuju i slike na njegovom Instagramu, gde često postavlja mamine fotografije.

Dugo se šuškako da svekrva nije prihvatila odmah novu snajku, te da ju je otpratila sa Instagrama. Međutim, izgleda da je u novim okolnostima ipak zavladala haromija između njih dve.

1 / 11 Foto: Printscreen Instagram / Nemanja Gudelj
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs