Svi su tvrdili da je Gudelj spavao sa ovom lepoticom koja je u braku sa njegovim drugom: A on već tad ljubio Anastasiju

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović danas su u izgovorili sudbonosno "da" i pred matičarom u Cecinom domu na Dedinju, a ovom posebnom trenutku prisustvovali su samo najbliži.

Ljubav
16:36h
Svi su tvrdili da je Gudelj spavao sa ovom lepoticom koja je u braku sa njegovim drugom: A on već tad ljubio Anastasiju
Foto: Printscreen Youtube / Herceg Televizija

Fudbaler Nemanja Gudelj i pevačica Anastasija Ražnatović, postali su jedan od omijenih parova na našoj javnoj sceni, a njihov odnos već više od dve godine intrigira. Cecina ćerka pormenila je život iz korena zbog ljubavi prema Gudelju, te se preselila u Sevilju i karijeru stavila po strani, dok Nemanja i te kako ceni sve što je učinila za nega i to joj pokazuje na svakom koraku.

I pre nego što se saznalo da su Anastasija i Nemanja otpočeli romansu, o ljubavnom životu Gudelja se gotovo ništa ne zna. Šuškalo se da je bio u vezi sa Sofijom Šašić, ćerkom Željka Šašića. Međutim, o toj temi se nikada nisu oglašavali, niti su glasine demantovali.

Sofija Šašić
foto: Printscreen Instagram/ sophiasasic

Sa druge strane, mnogo se pisalo i pričalo o odnosu sportiste i pevačice Sanje Vučić. Jedno vreme su bili nerazdvojni, a mnogi su navijali za njih, te su mislili da će Nemanja upravo sa njom izaći pred oltar. Mada, oboje su tvrdili da su samo dobri prijatelji i od toga nikako nisu odstupali.

- Sanja nikad otvoreno nije pričala o vezi sa Nemanjom, ali baš ga je zavolela. Bilo im je teško da održavaju vezu na daljinu. Nikad zvanično nisu prekinuli svoj odnos niti su se svađali, samo su se udaljili. Da ima novu devojku Sanja je saznala iz medija i to je baš razljutio. Iako je svesna da zvanično nisu par, imali su taj neki čudan odnos, baš joj je bilo krivo što to nije čula od njega. Sve se brzo odigralo, Anasrasija se baš zaljubila, a i Nemanja. Iako se kratko poznaju ponašaju se kao da su ceo život zajedno - rekao je tada izvor za portal "Svet".

Sanja Vučić
foto: Printscreen Instagram / sanjalilwolf

I Sanja se svojevremno osvrnula na ljubavnu priču Anasrasije i Gidelja:

- Ja ne mogu sad da dam konkretan komenar, uvek sam pričala da smo prijatelji kada su nas povezivali. I dalje smo prijatelji. Ostaćemo prijatelji, volimo se. Ako su zajedno, mogu da im poželim sreću i nek ljubav traje. Samo nek se volimo - rekla je tada Sanja.

Afera u Kataru

Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. nije moglo da prođe bez skandala, a našu reprezentaciju pratile su brojne glasine. Naime, na sve strane se pričalo kako je Nemanja bio sa suprugom Luke Jovića, jednom da naših najlepših manekenki Sofijom Milošević. Sa druge strane, Dušana Vlahovića su povezivali sa ženom Predraga Rajkovića.

Danijela Dimitrovska, Sofija Milošević
foto: ATA Images

Celu ovu situaciju obelodanio je tada novinar Ričard Vilson koji je pretio sva dešavanja tokom najvažnijeg fudbalskog nametanja, a pisao infobae.com.

Ričard je o svemu izveštavao na ličnom Tviter nalogu, kako je atmosfera postajala sve uzavrelija, tako se i Vilson ograđivao.

Ne kažem da su se desile te stvari, samo kažem ono što je široko rasprostranjena glasina", rekao je Vilson.

I Gudelj i Vlahović su oštro demanotvali sve navode, a Nemanja i Luka su se našalili povodom trača da su se, čak, i potukli zbog žene.

Jedan od najplaćenijih fudbalera

Nemanja Gudelj je rođen 16. novembra 1991. u Beogradu u vreme kada je njegov otac Nebojša igrao za Partizan. Potom je prešao u NAC Bredu, a sa njim se i porodica preselila u taj holandski grad.

Gudelj je prošao kompletnu fudbalsku akademiju NAC Breda, a od 2009. godine je igrao za tim Brede ispod 19 godina i to u drugoj diviziji holandskog fudbala. Sledeće sezone prekomandovan je u prvi tim. Visok 187 cm, sa svega 17 godina počeo je na poziciji štopera. Sezona 2012/13. je bila sezona Nemanjine potpune afirmacije. Odlukom da napusti Ajaks i nastavi fudbalsku karijeru u Kini, napravio je veliki zaokret i ot tog momenta niže sve veće uspehe. Trenutno dominira igrom u španskoj Seviljia, a nastupa i za našu seniorsku reprezentaciju.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / nemanjagudelj

Zna 6 jezika i obožava tetovaže

Poznati sportista govori šest jezika i veliki je ljubitelj tetovaža, pa mu je celo telo prekriveno crtežima. Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji bio je portret njegovog oca, a poslednju tetovažu je uradio baš u Sevilji - tri krsta na leđima. Pored toga, na levoj nadlanici ima tasmanijskog đavola, dok je na desnoj nadlanici istetovirao krst i nekoliko stihova.

Jedna od tetovaža na Nemanjinom telu, koja je mnogima bila iznenađenje, je ime njegovog najboljeg prijatelja i šofera, Meksikanca Rašida Riverčafa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs