Svi mislili da će prelepa glumica biti kuma Anastasiji Ražantović, ali nije: Završila 2 fakulteta, a deda joj je legenda

Nekada Anastasija Ražnatović, a od juče i gospođa Gudelj, na crkvenom i opštinskom venčanju imala je različite kumove, te je mnoge iznenadila tom odlukom.

Celebrities
18:36h
Svi mislili da će prelepa glumica biti kuma Anastasiji Ražantović, ali nije: Završila 2 fakulteta, a deda joj je legenda
Tara Milutinović, Foto: Printscreen Instagram / tara__milutinovic

Ćerka jedne od naših najvećih zvezda Svetlane Ražnatović juče je u svom domu na Dedinju izgovorila sudbonosno "da" fudbaleru Nemanji Gudelju ovoga puta i pred matičarem, a ceremoniji su prisustvovali samo najbliskiji. Međutim, Anastasija je sve iznenadila odlukom ko će joj biti kum na opštinskom venčanju. Naime, ona je za svedoka odabrala Ljubomira Tozev, najboljeg prijatelja, koji se inače bavi novinarstvom.

Sa druge strane, svi su očekivali da će pored Anastasije videti prelepu mladu glumicu Taru Milutinović koja joj je bila kuma na crkvenom venčanju prošle godine u manastiru "Rajinovac", nadomak Beograda.

Tara Milutinović je mlada glumica koja polako korača ga glumačkom vrhu. A osim talenta krasi je neodoljivi izgled i opijajuća harizma, dok joj je široki osmeh zaštitni znak. Mada, i njen pogled se veoma teško zaboravlja, znaju da kažu pripadnici jačeg pola.

Tara Milutinović
foto: Printscreen Instagram / tara__milutinovic

Dobija sve zapaženije uloge, te njena karijera ide samo uzlaznom putanjom, a mnoge kolege joj predviđaju ogromne uspehe.

Imali smo priliku da je gledamo do sada u ostvarenjima poput: "Šetnja sa lavom", "Kamiondžijama", "Vreme zla" i "Tajna vinove loze", kao i u filmu "Ala je lep ovaj svet". Osim toga, ogroman talenat pokazuje i na daskama koje život znače, te već dugo igra u čuvenoj predstavi “Putujuće pozorište Šopalović" u režiji Jagoša Markovića.

Naime, široj javnosti je postala poznata kao jedna od najboljih drugarica Anastasije Ražnatović , ali retko ko zna da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića. I ne samo to, ova lepotica je naslednica poznatog televizijskog lica Dragane Milićević, koja ju je dobila u braku sa Urošem Milutinovićem. A sa nekadašnjim fudbalerom bivša voditeljka ima još jednu ćerku Dariu.

Tara Milutinović
foto: Printscreen Instagram / tara__milutinovic

Malo ko zna da je ova lepotica završila, čak, dva fakulteta. Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronoalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti u klasi Vide Ognjenović.

- Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe - otkrila je jednom prilikom mlada glumica.

Naglasila je da je u svemu imala veliku maminu podršku.

- Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja - zaključila je Tara.

Osim toga što poseduje veliki glumački talenat, veoma je darovita kada je u pitanju muzika. Mediji su je zapazili još 2013. godine kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog dede.

Prijateljstvo od malih nogu

Tara i Anastasija Ražnatović se druže već više od deceniju i veliki su oslonac jedna drugoj u životu. Glumica je rado viđen gost u domu poznate pevačice, a Cecina naslednica je uvek naglašavala da će joj upravo na biti kuma kada se bude udavala.

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen / Anastasija Ražnatović

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine. Tara je, na primer, stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi se posvetila isključivo meni, kada sam saznala da imam koronu - istakla je Anastasija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs