holivudska lepotica

SVI KAŽU DA JE BUDUĆA KUMA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ LEPŠA OD NJE: Pleni osmehom, ima 2 fakulteta, a deda joj je LEGENDA

Buduća kuma Anastasije Ražnatović poseduje neverovatnu harizmi, a završila je dva fakulteta!

Celebrities
15:32h Autor:
SVI KAŽU DA JE BUDUĆA KUMA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ LEPŠA OD NJE: Pleni osmehom, ima 2 fakulteta, a deda joj je LEGENDA
Buduća kuma Anastasije Ražnatović je prava lepotica, Foto: Printscreen Instagram Story / Anastasija Ražnatović

Prelepa Tara Milutinović, koja polako osvaja glumačku scenu u našoj zemlji, nedavno je imala premijeru svog prvog filma "Ala je lep ovaj svet" na kojoj je sve zasenila holivudskim izgledom! Njenom osmehu retko ko može da odoli, a počinje da ostvaruje sve zapaženije uloge, te joj mnogi predviđaju veoma uspešnu karijeru.

Naime, široj javnosti je postala poznata kao jedna od najboljih drugarica Anastasije Ražnatović , ali retko ko zna da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića. I ne samo to, ova lepotica je i naslednica poznatog televizijskog lica Dragane Milićević, koja ju je dobila u braku sa Urošem Milutinovićem. A sa nekadašnjim fudbalerom bivša voditeljka ima još jednu ćerku Dariu.

Malo ko zna da je ova lepotica završila, čak, dva fakulteta. Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronoalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti u klasi Vide Ognjenović.

- Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe - otkrila je jednom prilikom mlada glumica.

Naglasila je da je u svemu imala veliku maminu podršku.

- Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja - zaključila je Tara.

Osim toga što poseduje veliki glumački talenat, veoma je darovita kada je u pitanju muzika. Mediji su je zapazili još 2013. godine kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog dede.

Prijateljstvo od malih nogu

Tara i Anastasija Ražnatović se druže već više od deceniju i veliki su oslonac jedna drugoj u životu. Glumica je rado viđen gost u domu poznate pevačice, a Cecina naslednica je naglasila da je to i njena buduća kuma.

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine. Tara je, na primer, stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi se posvetila isključivo meni, kada sam saznala da imam koronu - istakla je Anastasija.

Sa druge strane, pevačica se među prvima pojavila na premijeri filma "Ala je lep ovaj svet", kako bi bila uz svoju najbolju drugaricu u vrlo važnom momentu za nju u dosadašnjoj karijeri . Za ovu priliku izabrala je veoma zanimljiv crni kožni autfit, koju je začinila vrlo efektnom svetloplavom torbicom. A tada je imala zanimiljiv osvrt na glumačku profesiju.

Nikad se ne zna, kao mala sam išla na časove glume, super mi je to išlo. Na kraju sam prestala i počela muzikom da se bavim, ali nikad se ne zna – zaključila je mlada muzička zvezda, a neka od njenih najlepših izdanja u poslednje vreme možete pogledati u foto galeriji:

1 / 5 Foto: ATA Images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs