bravo!

MILAN MARIĆ POKAZAO JE NA DELU ZAŠTO JE NAJVEĆI ŠMEKER MEĐU GLUMCIMA: Zbog ovog gesta žene ga još više sada obožavaju

Žene Milana Marića toliko vole, jer je uvek na njihovoj strani!

Vip priča
11:45h Autor:
MILAN MARIĆ POKAZAO JE NA DELU ZAŠTO JE NAJVEĆI ŠMEKER MEĐU GLUMCIMA: Zbog ovog gesta žene ga još više sada obožavaju
Zašto Milana Marića žene toliko vole?, Foto: Printscreen Instagram / eugensmesni

Glumac Milan Marić ponovo je oborio sve žene sa nogu, ali ovog puta ne zbog savršenog izgleda, već zbog posebne empatije prema lepšem polu i nesebične podrške svim onim ranjivim ljudima! Naime, on je stao uz doktorku Maju Popović iz Bijeljine, koja je naišla na strašne reakcije nakon tvita o depresiji, sa kojom se i sama bori.

A ovo nije prvi put da šarmantni glumac, koji je izgled doveo do savršenstva, bude uz dame, i to u momentima kada im je najviše potreba koja reč utehe i saosećajnosti. Uz ironičnu opasku o pravima u Poljskoj, podelio jednu objavu o situaciji u toj zemlji što se tiče abortusa.

Da svoj uticaj i popularnosti koristi na pravi način, pokzauje i činjenica da neretko skreće pažnju na časopis „Liceulice“, koji godinama unazad pruža priliku pripadnicima ugroženih grupa da zarade. Marić je pozirao sa jednim od prodavaca i time pokazao da uvek možemo biti plemeniti, bez obzira na naše materijalno stanje, ali i koliko je podrška drugima važna.

A zašto važi za jednog od najgodnijih mušakaraca na našoj javnoj sceni, čijoj harizmi teško odolevaju dame pogledajte u našoj fotogaleriji:

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / eugensmesni
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs