kako vam se dopada?

SRPSKA GLUMICA UKRALA SVU PAŽNJU U SARAJEVU: Anđela je crvenim tepihom prošetala 2 najveća TRENDA sezone

Naša lepa glumica Anđela Jovanović privukla je sve poglede na Sarajevskom filmskom festivalu, jednom od najvećih regionalnih događaja ovog tipa, koji godinama okuplja brojna poznata lica sa gotovo celog Balkana ali i sveta.

Moda
09:28h Autor:
SRPSKA GLUMICA UKRALA SVU PAŽNJU U SARAJEVU: Anđela je crvenim tepihom prošetala 2 najveća TRENDA sezone
Anđela Jovanović ukrala pažnju na Sarajevskom festivalu, Foto: Instagram / _blejzmodesti

Crvenim tepihom prošetala ekipa nove srpske serije "Pad", rađene po motivima autobiografske knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića. Između ostalog, u Sarajevu je održana i premijera prve dve epizode ovog ostvarenja.

U dugoočekivanoj seriji glavnu ulogu tumači Milan Marić, jedan od najpopularnijih domaćih glumaca, a sinoć je izgledao sjajno u odelu bež boje, beloj košulji i belim patikama, ali je ipak svu pažnju pokupila njegova koleginica.

Anđela Jovanović, mlada i talentovana glumica i ćerka Branke Pujić i Dragana Jovanovića, je još jednom pokazala da ima istančan ukus i zanimljiv modni stil.

Lepa i talentovana glumica se pojavila u odelu, a svi koji prate trendove zanju da je to i ove godine jedan od najvećih trendova, baš kao i ružičasta boja. Anđela je izgledala kao da je došetala sa modnih pista, pa je tako zasenila i glumca Milana Marića koji ipak gde god da se pojavi, ostavi najači utisak.

Ova 29-godišnjakinja odelo je upotpunila belom bluzom, jednostavnim sandalama sa kaišićima i efektnom tašnom.

Kako vam se dopada ovo izdanje prelepe glumice?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs