evo kako danas izgleda

ZBOG OPTUŽBI ZA SILOVANJA MESECIMA NIJE IZLAZIO IZ KUĆE: Porede ga s monstrumom, a novim izgledom je šokirao javnost

Problematičnog pevača paparaci su sa suprugom uhvatili kako izlaze iz restorana u Los Anđelesu. Bilo ga je teško prepoznati bez uobičajenog sloja šminke, a i nabacio je par kilograma viška

Star look
17:07h Autor:
ZBOG OPTUŽBI ZA SILOVANJA MESECIMA NIJE IZLAZIO IZ KUĆE: Porede ga s monstrumom, a novim izgledom je šokirao javnost
Foto: Profimedia

Nakon što se duže vreme nije pojavljivao u javnosti, kontroverzni pevač Merilin Menson (53) snimljen je ove nedelje na večeri sa suprugom fotografkinjom Lindzi Usih (37).

Supružnike su paparaci uhvatili dok su izlazili iz restorana u Los Anđelesu u kojem su večerali. Mensona je bilo teško prepoznati bez uobičajenog sloja šminke koji uvek nosi, a uz to je i nabacio nekoliko kilograma više. Pre dve godine, kada se nakon osam godina veze venčao s Lindzi, Menson je prestao i da pije alkohol i od tada se i udebljao.

Merilin Menson
foto: Profimedia

Za izlazak na večeru sa suprugom Menson je odabrao kombinaciju, očekivano, u crnoj boji.

Pevač se prošle godine suočio s nizom optužbi za seksualno zlostavljanje zbog čega se i nije pojavljivao u javnosti.

Merilin Menson
foto: Profimedia

Među ženama koje su ga javno optužile za zlostavljanje je i njegova bivša devojka Ešli Morgan Smitlajn, kao i glumice Esme Bjanko (40) i Evan Rejčel Vud (34). Menson je negirao njihove optužbe.

Rejčel Vud, predvodila je tužbe protiv ovog problematičnog pevača. Tvrdi kako ju je Mejson silovao tokom snimanja spota za njegovu pesmu 'Heart-Shaped Glasses' 2007. godine.

Merilin Menson
foto: Profimedia

Naime, glumica tvrdi da su joj tokom snimanja spota sipali apsent i da je jedva bila pri svesti kada ju je Menson, navodno, silovao. Dodala je i kako je za snimanje spota te pesme doživela najneprofesionalnije radno okruženje koje je do tada iskusila.

- Bilo je potpuno haotično i nisam se osećala sigurnom. Niko nije pazio na mene - rekla je iskreno Vud.

Merilin Menson, Evan Rejčel Vud
foto: Profimedia

Glumica je optužbe protiv Mejsona iznela prvi put u oktorbzr 2021. S njim je počela da se zabavlja 2006. godine kada je ona imala 18, a on 37 godina. Bili su u vezi četiri godine, a Vud tvrdi da ju je muzičar pripremao za vezu dok je još bila tinejdžerka i da ju je godinama zlostavljao na grozne načine.

- Isprao mi je mozak i manipulisao mnome do te mere da sam mu bila podčinjena - priznala je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs