rasel brend

PRVI SE*S MU JE OBEZBEDIO OTAC, PA MU JE ONDA REKAO NEŠTO ŠTO NIKADA NIJE ZABORAVIO: Sada njegovom PAKLU nema kraja

Rasek Brend je ove nedelje optužen za silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje u periodu između 2006. i 2013. godine.

Vip priča
Autor:
PRVI SE*S MU JE OBEZBEDIO OTAC, PA MU JE ONDA REKAO NEŠTO ŠTO NIKADA NIJE ZABORAVIO: Sada njegovom PAKLU nema kraja
Rasel Brend, Foto: Youtube / Planet / Profimedia

Slavni komičar Rasel Brend (48) imao je seks s filipinskom prostitutkom kad je imao samo 16 godina, a u istoj hotelskoj sobi njegov otac je spavao s dve prostitutke.

Pre toga Brend je imao seksualni odnos samo jednom, a onda je njegov otac Ron angažovao „lepu i elegantnu” ženu da spava s njegovim sinom na odmoru u Aziji.

Brend je ispričao ranije kako je žena s kojom je spavao samo nekoliko godina bila starija od njega i da su imali „neugodan seks” zbog kojeg se osećao kao da je „voli”, piše Dejli Mejl. Ipak, to iskustvo nije bilo romantično. Brend je čuo kako njegov otac ležeći s dve žene u krevetu pored njega vrišti: „Dođavoli, slošiće mi se!”.

Rasel Brend
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon te noći Ron je korio Brenda što nije koristio kondom, ali je i aplaudirao svom sinu.

„Otišao sam s dečakom, ali vraćam se s muškarcem”, rekao je otac Brendu.

Rasel je prošle nedelje optužen za silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje koje se desilo između 2006. i 2013. godine. Optužbe su podnele četiri žene s kojima je navodno imao romantične odnose.

Ove optužbe stižu nakon što su Channel 4 i BBC pokrenuli interne istrage o odvojenim optužbama za predatorsko ponašanje prema osoblju i publici dok je Brend radio za njih. Bivši zaposleni tvrde da ih je Brend terao da se „ponašaju kao makroi” i da su morali da traže brojeve žena iz publike i da im prenose poruke od voditelja.

Brend oštro negirao te optužbe i tvrdi da su sve njegove veze bile sporazumne. Rekao je kako su prostitucija i seks bili deo njegovog „noćnog života u zabačenoj uličici” dok se borio s zavisnošću o drogama.

Brend, samoproglašeni zavisnik o drogama i seksu, postao je jedan od najozloglašenijih ženskaroša i komičara kojeg je obožavala i pokojna kraljica Elizabeta II.

Rasel Brend
foto: Profimedia

Ranije je izjavio kako ne žali zbog svog seksualnog ponašanja u prošlosti i da je tvrdio da je imao odnose sa stotinama žena.

Bio je u braku sa Kejti Peri od 2010. do 2012. godine, a trenutno je u braku s Laurom Galačer i par ima dvoje dece Mejbel i Pegi, dok je treće dete na putu.

Poznato je da je spavao sa supermodelom Kejt Mos, koja je to kasnije zažalila, a on je potom navodno spavao i s njenom bliskom prijateljicom Sejdi Frost, bivšom suprigom Džada Lou-a.

Trenutno je optužen za silovanje, seksualne napade i emocionalno zlostavljanje tokkom sedam godina u kojima je bio na vrhuncu svoje slave, a optužbe su juče objavljene i vest je odjeknula planetom.

Rasel Brend
foto: Youtube / Planet / Profimedia

Među optužbama je i optužba jedne žene koja tvrdi da je bila seksualno napadnuta tokom tromjesečne veze s njim, kad je imala 16 godina i bila u školi. Opisala je njegovo ponašanje kao „zbližavanje” pri kojem bi joj navodno davao uputstva kako da prevari roditelje da joj dopuste da ga poseti. Godine 2020. žena je kontaktirala Brendovog agenta koji je bio suosnivač agencije za talente Tavistock Wood.

„Rasel Brend je kategorički i žestoko negirao optužbe iznesene 2020. godine, ali sada verujemo da nas je užasno zavarao. TW je prekinuo sve profesionalne veze s njime”, rekli su iz agencije za Mejl Onlajn.

Keti Peri, Rasel Brend
foto: Reuters

Druga žena je optužila Brenda za silovanje u svom domu u Los Anđelesu, treća tvrdi da ju je Brend seksualno napao dok je radila s njim u Los Anđelesu i pretio joj da će pokrenuti pravni postupak ako ikome kaže za optužbe. Četvrta žena tvrdi da ju je Brend seksualno napao, fizički i emocionalno zlostavljao. U 90 minuta programa iznesene su ove optužbe, a u filmu su govorile i druge žene koje su sarađivale s Brendom, a među njima i njegova bivša lična asistentkinja Helen Berger koja ga je nazvala „narcisom”.

U video izjavi, objavljenom na internetu, Brend je tvrdio da je suočen s „litanijom krajnje nečuvenih i agresivnih napada”.

Rasel Brend
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Ove se optužbe odnose na vreme kada sam radio u mejnstrimu, kada sam sve vreme bio u novinama, kada sam bio u filmovima i, kao što sam opširno pisao o tome u svojim knjigama, bio sam vrlo, vrlo promiskuitetan. Sada, tokom tog vremena promiskuiteta, odnosi koje sam imao bili su apsolutno uvek sporazumni. Tada sam uvek bio transparentan oko toga, gotovo previše transparentan, a transparentan sam i sada. Videti kako je ta transparentnost metastazirala u nešto kriminalno, što apsolutno poričem, tera me da se zapitam postoji li neka druga agenda u igri", rekao je Brend.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs