Kejt Mos nikad mršavija: Kada se pojavila u Parizu jedva su je prepoznali

Izgled Kejt Mos počeo je da zabrinjava njene fanove, jer svakog puta izgleda sve mršavije i mršavije.

Star look
10:00h Autor:
Kejt Mos nikad mršavija: Kada se pojavila u Parizu jedva su je prepoznali
Foto: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Proteklog vikenda održana je Nedelja muške mode u Parizu, ali je Kejt Mos ukrala svu pažnju.

Nekada su Kejt Mos nazivali ikonom lepote, ali poslednjih godina svi su zabrinuti za nju zbog nekih vidljivih promena u njenom izgledu.

Naime, ona je sve mršavija i mršavija, a dokaz tome su njene najnovije fotografije iz Pariza prošlog vikenda, gde je bila na nedelji mode, što se najviše vidi na njenim nogama i upalom licu.

Tokom svoje burne karijere, Kejt je privlačila pažnju medija gde god se pojavila. Zbog načina života koji je vodila, često je bila tema svetskih medija, a njena veza sa glumcem Džonijem Depom podigla je veliku prašinu.

Kejt Mos
foto: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Tokom devedesetih verno je prisustvovala svim najvećim žurkama tog vremena, a ubrzo je postala poznata po tome što je mogla istovremeno da konzumira tri grama kokaina i popije litar votke u rekordnom roku, nakon što su njene fotografije objavljene u britanskim tabloidima.

Kejt je navodno bila čista i trezna poslednjih pet godina, ali se krajem 2022. pojavio snimak zbog kojeg su mnogi sumnjali. Zatim je izazvala zabrinutost na modnom događaju u Njujorku nakon što je održala govor na sceni zbog kojeg su se svi pitali šta nije u redu sa njom.

Snimak njenog govora brzo se proširio internetom, a korisnici društvenih mreža izrazili su zabrinutost zbog bizarnog ponašanja kraljice modne piste, dok je uručivala nagradu kreativnom direktoru Sen Lorana, Entoniju Vakarelu.

Kejt Mos
foto: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

"Ona se očigledno drogira", "I ja tako mislim, ali ne želim da iznosim bilo kakve pretpostavke ili optužbe", "Odavde osećam kako joj srce kuca u grudima", zaključili su tada neki od njih.

Nekoliko puta Kejt je pokušala da živi zdrav život, i sama je o tome govorila.

"Idem da spavam, pijem puno vode, ne previše kafe i pokušavam da smanjim cigarete", otkrila je ona.

Kejt Mos
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Mos je bila zaštitno lice brenda Kalvin Klajn, a njeno ime će zauvek ostati upisano u zlatnu eru manekenstva devedesetih.

Od 2011. do 2016. bila je udata za Džejmija Hinsa, a pre udaje za njega 2002. godine imala je ćerku Lajlu Grejs u ​​vezi sa urednikom časopisa Džefersonom Hakom.

Koliko je sada poznato, Kejt je osam godina u vezi sa fotografom Nikolajem fon Bizmarkom.

Stil/Showbuzz

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs