Šta je sve operisala Ceca Ražnatović? Niko ne bi ni pomislio da pevačica ima ovoliko godina

Svetlana Ceca Ražnatović sutra, 14. juna će napuniti 51. godinu, ali oni kojima ta činjenica nije ponata nikad ne bi ni pomislili da ona ima više od 40 godina.

Star look
Šta je sve operisala Ceca Ražnatović? Niko ne bi ni pomislio da pevačica ima ovoliko godina
Foto: Printscreen/Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović je već uveliko baka tri unuka, dok s nestrpljenjem očekuje da je na ovom polju obraduje i ćerka Anastasija koja se nedavno udala za fudbalera Nemanju Gudelja.

Iako je uveliko ušla u 6. deceniju života, naša pevačica izgleda bar 10 godina mlađe i to zahvaljujući nezi, ali i estetskim korekcijama.

Lice:

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Doktorka estetske medicine Marija Ristanović je za Alo ispričala da su skoro sve naše domaće pevačice imale slične intervencije na licu, a među njima i Ceca:

"Gotovo sve su uradile iste ili slične estetske zahvate. To su, pre svega, rinoplastika, estetska operacija nosa, zatim takozvani full-face approach, celovit pristup remodeliranju lica.

Osim toga, rađene su im i mimične bore na čelu i oko očiju, takozvane svračije nožice korigovale su neurotoksinom botoksom.

Primećujem i nadoknadu volumena hijaluronskim filerima u srednjoj i donjoj trećini lica (podočnjaci, korekcija obraza, modeliranje donje čeljusti i brade), kao i volumenizaciju usana. U poslednje vreme veoma je popularan tretman podizanja i zakošenja uglova oka i obrva, takozvane mačje oči ili fox eyes," ispričala je doktorka za Alo.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir/ Nemanja Nikolić

Grudi:

Ceca je među prvim pevačicama na našoj estradi povećala grudi i to je bilo čak devedesetih godina prošlog veka. Vidno uvećane grudi pevačici su stvarale velike probleme. Zbog posla koji je zahtevao visoke štikle, celonoćno igranje i skakanje na binama širom zemlje, Ceci je stradala kičma koja je trpela veliko opterećenje.

Zbog toga je ona čak u dva navrata radila smanjenje grudi, a poslednju intervenciju je imala u Turskoj, a njen rijaliti šou je ispratio sve pa i operaciju koja je trajala oko 8 sati.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Oblikovanje celog tela:

Osim smanjenja, tj. oblikovanja grudi, veruje se da je Ceca bila na operaciji koja je preoblikovala celo njeno telo. Naime, nju je operisao turski plastični hirurg specijalizovan za skulpturu tela, a ona je prezadovoljna rezultatima.

1 / 21 Foto: preentscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs