Lana ima 52 godine i kod hirurga je došla sa svojom slikom iz perioda kada je imala 18 godina: Evo kako sada izgleda

Lana je napunila 52 godine i htela je da izbriše starost. Kod plastičnog hirurga je ponela svoju fotografiju iz perioda kada je imala 18 godina. 24 sata nakon operacije izgledala je jezivo

Nega
09:07h Autor:
Lana ima 52 godine i kod hirurga je došla sa svojom slikom iz perioda kada je imala 18 godina: Evo kako sada izgleda
Foto: Printscreen/Instagram

Da bi uklonila starost sa svog lica, Lana je posetila plastičnog hirurga sa željom da joj uradi fejslifting. Metoda poznata i kao ritidektomija je hirurška procedura koja zateže i podmlađuje lice tako što kožu podiže, višak uklanja tako da ukloni sve posledice gravitacije u proteklih 50 i kusur godina.

To nije nimalo naivna operacija a oporavak traje po nekoliko nedelja. Vidljivost ove operacije je moguća tek nakon šest meseci kada ožiljci i nadutost nestanu sa lica.

Primer ove operacije je prikazao doktor Dmitrij Vladimirovič Batjukov, plastični hirurg iz Minska, uz pomoć Lane, koje je iz Njujorka došla u njegov medicinski centar ubog fejsliftinga. Dr Batjukov je napravio snimke koji prikazuju kako lice izgleda pre operacije, jedan dan nakon nje i posle šest meseci.

Lana
foto: Printscreen/Instagram

Lana je u ordinaciju došla sa svojom fotografijom iz perioda kada je imala 18 godina.

„Razlog operacije su neizbežne promene koje dolaze sa godinama i više se ne poklapaju sa mojim unutrašnjim stanjem, mojom energijom i mojim stilom života. Bavim se sportom, volim da putujem i želela sam da moje lice bude u skladu sa mojim unutrašnjim i fizičkim stanjem. Operacija je bila uspešna, bila sam spremna na čudan izgled, bila sam spremna za dug period rehabilitacije“, ističe Lana, prenosi Zadovoljna

Lana
foto: Printscreen/Instagram

„Operaciju sam radila kako bih uklonila promene koje su došle s starenjem – svrha operacije nije bila promena izgleda. Nisam želela da menjam crte lica, oblik očiju, nosa ili velika usta, ali sa moje tačke gledišta, sada posle pet meseci, operacija je nadmašila sva moja očekivanja. Zato na pitanje da li bih ponovila sve i sada kada znam kako izgleda period rehabilitacije, rekla bih ‘da’. A moj izbor bi bio plastični hirurg Dmitrij Vladimirovič Batjukov. Veoma mi je drago što se naša estetska percepcija apsolutno poklapa. Ja sam mu zahvalna. Veoma sam zahvalna timu koji radi u njegovom medicinskom centru na podršci i profesionalnosti“, rekla je Lana.

Što se tiče samog doktora, on je na svom Instagram nalogu podelio ceo proces konsultacija i perioda nakon intervencije.

„Pre operacije uvek ponovo razgovaramo o željama. Trebalo bi da znate šta želite da dobijete od naše intervencije. Razgovaramo o mogućim postoperativnim komplikacijama od prethodno ubrizganih HA filera. Uvek prijavite sve prethodne procedure hirurgu. Obavezno razgovarajte o sredini lica. To je važna komponenta podmlađivanja. Čak i ako nije planiran direktan uticaj na područje oko očiju“, naveo je on.

(Stil/Zadovoljna)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs