Dženifer Aniston urnisala lice estetskim intervencijama: Sa "naduvenim" izgledom više nije kao pre

Lice Dženifer Aniston je usled redovne posete estetskom hirurgu, uspelo da se "naduje" i sada glumica izgleda drugačije od onog kako smo je navikli.

Star look
Autor:
Dženifer Aniston urnisala lice estetskim intervencijama: Sa "naduvenim" izgledom više nije kao pre
Foto: Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

Glumica Dženifer Aniston je viđena u javnosti sa naduvenim licem, što su eksperti za lepotu i negu prokomentarisali da je do plastične intervencije.

Dženifer je prisustvovala raskošnom događaju u studiju Paramount u Los Anđelesu kako bi proslavila svoju hit seriju "The Morning Show". Dženifer je izašla na crveni tepih noseći crvenu cvetnu haljinu koja je pokazala njenu vitku figuru.

Dženifer Aniston
foto: AFF / Alamy / Alamy / Profimedia

Izlazak je usledio nakon što je primećena kod plastičnog hirurga u Konektikatu sa Sandrom Bulok. Estetski hirurg Amiš Patel rekao je da Dženifer deluje "naduveno" na slikama sa događaja.

Govoreći za "Miror", on je rekao: "Dženifer izgleda drugačije na ovim najnovijim fotografijama, ali je teško reći šta je tačno mogla da uradi.

"Možda je Dženifer imala neke podmlađujuće neinvazivne tretmane kože za njen najnoviji sjaj, ali izgleda prirodno", dodao je estetski hirurg.

Dženifer Aniston
foto: AFF / Alamy / Alamy / Profimedia

Estetski hirurg je kazao i da je možda "osvetljenje u pitanju", kao i "ugao fotografisanja".

Dženifer je viđena kako napušta kliniku za plastičnu hirurgiju Retreat At Split Rock 29. maja.

Pridružile su joj se drugarice Sandra Bulok i Amanda Anka. Klinika je specijalizovana za razne tretmane podmlađivanja i fejsliftinga.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs