Svi zanemeli od najprovokativnijeg izdanja manekenke sa najvećim grudima: Jedva ih zadržala, pa napravila lom za lomom

Kada se manekenka pojavila na zabavi, svi su zanemeli od njenog izgleda koji je bio na granici pristojnosti, ali je opet uspela da ga odlično iznese.

Star look
Autor:
Svi zanemeli od najprovokativnijeg izdanja manekenke sa najvećim grudima: Jedva ih zadržala, pa napravila lom za lomom
Foto: Michele Eve Sandberg/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanka Peni Lejn bila je jedna od najzapaženijih manekenki na Nedelji kupaćih kostima u Majamiju. Ova lepotica očarala je publiku, ali i čelnike brendove, savršenom figurom i posebnim seksepilom, a istakla se na reviji magazina "Sports Illustrated" čiju je naslovnicu i krasila prošle godine.

Peni je prošle godine bila jedna od sedam pobednica takmičenja za modele koji žele da dobiju tu čast da krase naslovnu stranu časopisa "Sports Illustrated", ali ona nije neko ko nema iskustva u modelingu. Upravo suprotno - iskalila je zanat radeći za poznate luksuzne brendove kao što su Armani, D&G, Balmain, SKIMS, Burberry... Takođe, pojavila se u Drejkovom spotu za pesmu "Falling Back" iz 2022. godine, a imala je i epizodnu ulogu u filmu "Justice League".

Peni Lejn
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pistom je prošetala u zanimljivom, dvodelnom bikiniju koji vrlo smelo kombinuje dva potpuno različita dezena - zebraste gaćice i cvetni grudnjak. Ovaj seksi kupaći kostim je istakao Peninu neverovatnu, vrlo zavodljivu i ženstvenu figuru.

No, ova dvdesetosmogodišnjakinja je i posle same revije ponela jedan vrlo, vrlo intrigantan, provokativan komad. Ona se na žurci održanoj povodom ovog modnog šoua pojavila u izazovnoj beloj haljini koja je na granici pristojne - struk je toliko nisko sečen da je gotovo pao na kukove, a donji i gornji deo kreacije povezuje samo tanka tračica.

Jedan previše nagao pokret ili loš šav doveli bi do modne katastrofe i ova manekenka bi lago mogla da ostane bez donjeg dela, a jasno je da donji veš nije nosila. Peni je, svakako, vrlo vešto pozirala, sa osmehom na licu i puna samopouzdanja, akcentujući svoj ravan stomak i bujne grudi.

Peni Lejn
foto: mpi04 / imago stock&people / Profimedia

Inače, ova Britanka je poznata po neverovatnoj transformaciji - ona je, naime, na početku karijere ima bila ekstremno mršava, pokušavajući da se uklopi u tadašnje modeling standarde. Takođe, Peni je imala veoma male grudi, što je mnoge navelo da veruje da se podvrgla operaciji povećanaj grudi. Ona poriče tako nešto i akcentuje da se njeno telo

"Svi me pitaju da li sam imala plastičnu operaciju, jer je promena tako ekstremna. Ali odgovor je ne. Moje telo je kompletno prirodno, nije reč o operaciji, i ovde se radi samo o hormonima. U modeling industriji u to vreme nije bilo druge opcije; bilo je ili izgubi kilograme ili nemoj raditi uopšte" Rešila sam da to uradim na navodno najzdraviji način, vežbala sam preko svake mere, maksimalno smanjila porcije i bila sam izložena konstantnom stresu. Tada sam izgubila menstruaciju", ispričala je Peni jednom prilikom.

U početku je problem pokušala da reši tradicionalnom medicinom i uz pomoć lekova, što joj nije prošlo za rukom. Okrenula se holističkom pristupu lečenja i posle nekoliko meseci ponovo je imala menstruaciju, a disbalans hormona je nestao.

"Moje telo se iz muškobanjastog i veoma mršavog transformisalo u ženstveno i puno oblina. Moji kukovi su porasli, moje grudi su porasle - odjednom sam umesto B korpi imala J korpe", otkrila je.

Stil/Blic Žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs