Nataša izazvala pometnju na plaži sa telom savršenih oblina: Devojka koja je zaradila milione samo zato jer poštuje sebe

Galerije
Autor:
1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bila je to 2012. godina kada je Nataša Okli imala 22 godine i počela da fotografiše drugaricu i sebe na plaži u bikiniju. Kako je vreme prolazilo došla je na ideju da otvori instagram nalog pod nazivom "Bikini na dan" fotografišući se svaki dan u novom bikiniju.

Vremenom se taj hobi pretvorio u posao, a kada je Nataša razvila biznis sa bikinijem njeno bogatstvo se uvećalo na 63 miliona dolara.

Nataša danas putuje po svetu, bira najelitnije plaže i tako reklamira svoje proizvode.

"Posle godina putovanja na luksuzne destinacije i egzotične plaže, isprobavanja stotina bikinija, shvatila sam da industriji kupaćih kostima nedostaje onaj koji je udoban i odgovara ženama sa oblinama," ispričala.

Kako tada, tako i danas, Nataša izgleda senzacionalno u bikiniju na plaži a nema onog ko se nije okrenuo za ovom lepotizom zanosnih oblina.

Ona je uvek bila i ostala verna sebi - nikad nije htela da smrša i prilagodi se strandardima lepote, već je poštovala svoje telo i tako zaradila milione.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs