Adrijana Lima u javnosti nakon dužeg vremena: Vratila manekensko telo, podbulost nestala sa lica

Adrijana Lima je izgeldala fenomenalno dok se u Parizu sastajala sa predsednikom FIFE

Celebrities
13:37h Autor:
Adrijana Lima u javnosti nakon dužeg vremena: Vratila manekensko telo, podbulost nestala sa lica
Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adrijana Lima koja je prvi global FIFA fan ambasador sastala se u Parizu sa Đanijem Infantinom, predsednikom FIFE i čuvenim jutjuberom.

Tom prilikom Adrijana je nosila bele lagane pantalone i belu lepršavu košulju, dok je svoju kosu zavezala u visoki rep koji je njen zaštitni znak.

Mnogi su komentarisali da je Adrijana napokon vratila svoju manekensku liniju i to nakon rođenja svog trećeg deteta. Pored zavidne figure, Adrijana je pokazala i lice sa kojeg je nestala podbulost za koju su je mnogi optuživali za estetsku hirurgiju.

"Potičem iz više nego skromne sredine i kao veliki fan fudbala, veoma sam zahvalna i počastvovana što me je FIFA odabrala za prvog globalnog fan amabsadora i što mi je obezbeđena platforma za povezivanje fanova kroz igru", rekla je Adrijana Lima koja je i veliki ljubitelj tenisa odnosno navijač Novaka Đokovića.

"Kada upoznate Adrijanu, odmah primetite njenu ljubaznost, toplinu, i to koliko je privržena i strastvena prema fudbalu. Ona živi i diše "fudbal" i zato može da bude sjajna spona između FIFE i navijača širom sveta", izjavio je Đani Infantino.

Na FIFA instagram profilu najavljeno je tada da će Lima učestvovati u razvoju i promociji brojnih događaja širom sveta.

Adrijana Lima
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sa Limom i predsednikom Fife sreo se Ghanim al Muftah, 22-godišnji katarski Jutjuber i motivacioni govornik rođen sa retkim stanjem poznatim kao sindrom kaudalne regresije. On je 2020. u Kataru postao najmlađi ambasador Svetskog fudbalskog prevenstva, u dosadašnjoj istoriji. Ovaj mladić je i ambasador Fife pa je Infantino istakao da je Muftah veliki ljubitelj fudbala i da ga uvek insnpiriše da dodatno iskoristi mogućnosti ove vrste sporta u povezivanju ljudi širom sveta.

Istakao je i da je svestan ljubavi koju Lima ima prema fudbalu. "Zahvalio sam joj što pomaže navijačima da se približe sportu koji tako strastveno prate", poručio je, piše Žena.

1 / 8 Foto: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs