FOTOGRAFIJE KOJE JAVNOST NIKAD NIJE OPROSTILA MIRKI FEDERER: "Kako je mogla da dopusti sebi nešto ovakvo?"

Mirka Federer (46) je uvek imala jasan cilj ispred sebe, a to je porodica i Rodžer Federer. Ali javnost je od nje htela nešto drugo

Vip priča
13:34h Autor:
FOTOGRAFIJE KOJE JAVNOST NIKAD NIJE OPROSTILA MIRKI FEDERER: "Kako je mogla da dopusti sebi nešto ovakvo?"
Foto: Profimedia

Rodžer Federer nikad nije krio da mu je supruga Mirka uvek bila velika podrška i vetar u leđa, te da je zahvaljujući njoj postigao to što jeste.

Mirka je s druge strane bila ta koja je uvek svoju porodicu stavljala na prvo mesto. Ona je svoju karijeru bukvalno napustila, da bi Rodžera stavila ispred svih. To joj javnost nikad nije oprostila, kao ni činjenicu da nije neko ko pare troši na odeću i plastičnu hirurgniju, već na svoju porodicu.

Kao supruga tenisera koji je godinama bio broj 1. Mirka je uvek i sama bila pod lupom javnosti.

2017. godine pojavile su se fotografije koje joj obožavaoci Rodžera Federera nisu mogli da oproste. Reč je o paparaco fotografijama sa plaže, na kojima je Mirka u kupaćem kostimu. Tada 39- godišnja Mirka odstupala je od nametnutih standarda lepote, pa je sa očiglednim viškom kilograma ponosno šetala plažom.

1 / 8 Foto: Profimedia

Društvene mreže su eksplodirale, a jedan komentar se posebno izdvajao: "Kako je mogla da dopusti sebi da se ovako ugoji? Kako je mogla da dopusti sebi ovako nešto?"

Niko nije u obzir uzeo činjenicu daje Mirka dve godine ranije rodila blizance, sinove Lea i Lenija, ali i ćerke, isto bliznakinje Milu Rouz i Šarlin Rivu, te da joj je uvek bila važnija porodica od izgleda.

Od tada do danas Mirka je varirala sa kilažom i nikad nije dozvolila da joj javnost skrene pažnju sa onog što je važno, a to je za nju porodica.

Njen suprug, Rodžer Federer je jasno svima stavio do znanja da je uspešan samo zajvaljujući njoj, a kome treba veće priznanje od toga?!

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs