Ova Užičanka je najbolja prijateljica Adrijane Lime: Nakon razvoda precrtala je sve Srbe osim Ane od koje se ne razdvaja

Adrijana Lima veoma voli Anu Antić kojoj često na društvenim mrežama čestita rođendan i koju smatra dobrom drugaricom

Celebrities
Autor:
Ova Užičanka je najbolja prijateljica Adrijane Lime: Nakon razvoda precrtala je sve Srbe osim Ane od koje se ne razdvaja
Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adrijana Lima skoro godinu dana nje postavila ništa na društvenim mrežama. Nema je ni u javnosti, pogotovo nakon strašnih komenatara zbog njenog poslednjeg pojavljivanja. Ljudi joj ne mogu oprostiti to što se ugojila posle treće trudnoće i što nikako ne može da skine višak kilograma.

Od kako se razvela do Marka Jarića, Adrijana je srećna u novom braku, a iz "prijašnjeg života" ipak je zadržala jednu prijateljicu. Naime, njena najbolja drugarica je ćerka srpskog trenera i fudbalera Radomira Antića, Ana koja je poreklom iz Užica, piše Mondo.

Ana je po zanimanju stilistkinja, i koja je svoj san ostvarila upravo u Americi. Redovno se kreće u društvu poznatih, i veoma je cenjena u svetu mode.

Upravo ju je jedan od poslovnih poduhvata i spojio sa Limom, a nakon toga su postale prijateljice za celi život. Osim što su često zajedno, nemaju problem ni da jedna drugoj javno čestitaju rođendane, ne skrivajući emocije.

Ana Antić, Adrijana Lima
foto: Printscreen/Instagram

"Srećan rođendan najpametnijoj, najbrižnijoj, najelegantnijoj, duhovitoj, prelepoj osobi koja mi je najbolji prijatelj i na tome sam neizmerno zahvalna. Volim te svim srcem", napisala je Lima svojevremeno i objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

Na to je Ana odgovorila da ona nju voli još više, da je Adrijana čista inspiracija i da je ponosna na nju.

Inače, lepa stilistkinja je ranije bila u braku sa košarkašem Nikolom Lončarom sa kojim je dobila dve ćerke, a par se razveo 2017. godine.

Interesantno je i da Ana Antić nije jedna od osoba kojoj smeta da je nazivaju ćerkom poznatog oca, već ističe da joj to imponuje.

Ćerka Radomira Antića je u emotivnoj ispovesti u emisiji "Kec na jednaest" evocirala uspomene na svog oca, ali i otkrila koliko je bio cenjen i poštovan širom sveta.

"Ja sam toliko zahvalna mojim roditeljima... Ja sam ono što sam proživela sa njima. Stekla sam kontakte, živela sam po celom svetu i sva su mi vrata bila otvorena zahvaljujući mojim roditeljima i tome što su takvi kakvi jesu. Zato se i trudim da sa mojim ćerkama uradim isto, da one naslede od mene ono što su moji roditelji meni dali."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs