Bivši muž Loren Sančez je lep kao greh: Sve puca zbog slike na kojoj su zagrljeni"Ovo nije smela da uradi jadnom Bezosu"

Loren Sančes se pohvalila sa diplomiranjem sina Nika, a tom prilikom je sasvim slučajno pokazala bivšeg muža

Vip priča
Bivši muž Loren Sančez je lep kao greh: Sve puca zbog slike na kojoj su zagrljeni"Ovo nije smela da uradi jadnom Bezosu"
Foto: Printscreen/Instagram

Slika na kojoj je Loren Sančez u zagrljaju bivšeg i sadašnjeg muža jednostavno je izazvala veliku pažnju javnosti.

Povod je bio diploma njenog sina Nika, a tom prilikom je čitava porodica bila prisutna, uključujući i njenog bivšeg muža Tonija Gonzalesa.

Visok, crn, zgodan, sa prelepim osmehom Toni je jednostavno savršen primer muškarca, a sa time se slažu i korisnici Interneta koji su napisali: "Njen sin je zgodan kao što je zgodan i njen bivši muž".

Loren Sančez
foto: Printscreen/Instagram

Loren i Toni su dobili sina Nika 2001. Nakon razvoda on, Toni se ponovo oženio, a Loren je "uhvatila" najbogatijeg čoveka na svetu.

Loren Sančez ima i sina Evana Vajtsela (16) i ćerku El (16) koje je dobila sa Patrikom Vajtselom. Bivši par venčao se 2005. a razveli su se 2019. Postigli su dogovor da imaju zajedničko starateljstvo nad decom.

Dok je razvod bio u toku, ona i Bezos objavili su da su u vezi. Milijared je tada najavio i da se razvodi od supruge Mekenzi Skot sa kojom je bio 25 godina u braku. Vest o veridbi bivše TV voditeljke i jednog od najbogatijih ljudi na svetu objavljena je u maju prošle godine.

Loren Sančez
foto: Printscreen/Instagram

"Izuzetno sam uzbuđena što vidim da će ovo biti sledeće poglavlje u tvom životu. Znam da će biti neverovatno. Tako sam ponosna na tebe. Nemaš pojma koliko sam ponosna”, poručila je Loren Sančez svom sinu Niku na Instagramu, a korisnici ove mreže se nisu libili da ostave komentare.

"Možda je ostavila ovog zgodnog dasu, ali je zato dobila ultrabogataša", samo su neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs